За реформa в съдебната система много политици говорят, но малко

...
За реформa в съдебната система много политици говорят, но малко
Коментари Харесай

Гешев на среща и с ДПС, Карадайъ: Много говорят за реформа, малко действат

За реформa в правосъдната система доста политици приказват, само че малко работят “. Това сподели ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ при започване на срещата с основния прокурор Иван Гешев, която се организира в зала „ Запад “ на Народното събрание. Разговорите са по отношение на писмо, което Гешев изпрати до всички депутати от 48-ия парламент. В него той настоя за спор за провеждането на правна промяна. Срещата е трета подред за седмицата, откакто с основния прокурор към този момент разговаряха от „ Български напредък “ и ГЕРБ.

По думите на Иван Гешев без разговор сред управляващите няма по какъв начин да се реализиран резултат. Той добави, че разделянето на управляващите значи и взаимоотношение сред тях.
Мустафа Карадайъ разяснява, че властта и управляващите би трябвало да са в услуга на бизнеса и жителите, пъкъла не са „ бухалка “, както е в последните години.Той добави, че би трябвало да се съблюдават правата и свободите и дружно с това да се ползва законът, а не едното да бъде за сметка на другото.
Хамид Хамид от Движение за права и свободи попита Гешев дали има
разбор за резултатите от закриването на спецправосъдието –
по какъв начин се е отразило на обществото, на правосъдната система и на равнищата на престъпността. Главният прокурор съобщи, че след 10 ноември се чака някакъв прелиминарен разбор за това, което се случва.

Източник: Дарик
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР