За разлика от принц Уилям и съпругата му Катрин, не

...
За разлика от принц Уилям и съпругата му Катрин, не
Коментари Харесай

10 холивудски двойки, които се ожениха тайно

За разлика от принц Уилям и брачната половинка му Катрин, не всички известни персони изгарят от предпочитание сватбата им да се трансформира в обществено притежание и сензация на годината. Дори в противен случай!

За много от най-големите холивудски звезди светската женитба е безусловно табу. Папараците по този начин и не съумяват да получат достъп до събитието, а милионите им почитатели научават новината седмици или даже месеци по-късно, едвам когато тя е към този момент факт.

Пример за това са някои от най-любимите холивудски двойки, а мотив за открояването им е хипотетичната загадка женитба на актьорите Адам Броуди и Лейтън Мийстър. Днес се разравяме из звездните архиви и ви представяме 10 холивудски двойки, които се ожениха скрито.

1. Даниъл Крейг и Рейчъл Уайс

A post shared by Daniel Craig / Rachel Weisz (@danielcraigrachelweisz)

Вероятно Крейг е употребявал някои „ Бонд “ номера, с цел да опази в загадка сватбата си с Рейчъл. Двойката се венча през юни 2011 година единствено след година дружно, а на тържеството са участвали единствено 4 души.

2. Кейт Уинслет и Нед Рокенрол

A post shared by kate elizabeth winslet✨ (@thewinsletworld)

Влюбената двойка се венча скрито в Ню Йорк през декември 2012 година, малко откакто се сгоди през лятото на същата година. Двойката се оправи сполучливо с тайната гала, защото пресата разбра за събитието седмица по-късно.

3. Пенелопе Крус и Хавиер Бардем

A post shared by ABIGFILMS (@abigfilms)

Испанската двойка изненада целия свят с новината, че е узаконила връзката си през юни 2010 година Крус и Бардем са избягали чак на Бахамите, в къщата на техен другар, с цел да встъпят в брак надалеч от очите на медиите. Към днешна дата звездите се радват на постоянен брак и две деца.

4. Марая Кери и Ник Кенън

A post shared by Celeb2000s (@celeb2000s)

Влюбените се срещат единствено 6 месеца преди да се оженят скрито през 2008 година Марая и Ник са известни с това, че възобновяват брачните си обети няколко пъти, като за последно проведоха гала с приказна тема в Дисниленд.

5. Гуинет Полтроу и Крис Мартин

A post shared by Gwyneth Paltrow & Chris Martin (@gwyneth_and_chris)

Когато Гуинет и Крис се женят през 2003 година, сватбената гала е толкоз загадка, че никой с изключение на фамилиите на двойката не е участвал на тържеството. В момента двамата се радват на наследник и щерка и 10-годишен брак.

6. Ан Хатауей и Адам Шулман

A post shared by Queen_Anne_Jacqueline_Hathaway (@queen_anne_jacqueline_hathaway)

Ан се омъжи за приятеля си през 2012 година в Калифорния на скрита от света гала. Една от дребното известни детайлности към сватбената гала на звездите е, че булката е била облечена с рокля модел на Валентино.

7. Бионсе и Джей Зи

A post shared by Beyonce & Jay-Z (@jayz_and_beyonce_forever)

Тази международно известна и обичана музикална двойка сполучливо резервира най-хубавия миг от връзката си единствено за себе си. Двамата се венчаха през 2008 година, а сватбената гала беше публично доказана едвам 6 месеца по-късно. Двамата дефинираха церемонията като „ обичайната и духовна “ и не разясниха повече събитието.

8. Кели Кларксън и Брандън Блексток

A post shared by Brandon blackstock (@brandon.blackstock.co.musics)

Кели и музикалният ѝ управител Брандън бяха сгодени към година преди скрито да сключат брак. Певицата първа разкри новината, като написа на почитателите си известие в Туитър. „ Официално съм госпожа Блексток. Оженихме се през вчерашния ден на най-красивото място на света “, показа с феновете си изпълнителката.

9. Харисън Форд и Калиста Флокхарт

A post shared by NoShadeRoom (@noshdrm)

Влюбените се венчаха в Калифорния през 2010 година, а за церемонията се разбра седмици по-късно. Двойката, която има 22 години разлика във възрастта, се среща за пръв път през 2002 година и 12 години по-късно е все по този начин влюбена.

10. Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс

A post shared by Biba Magazine (@bibamagazine)

Русокосата хубавица и Райън се ожениха през септември 2012 година, като сватбата им беше доказана седмици по-късно. Детайли от сватбената гала бяха предоставени от списание „ Martha Stewart’s Weddings “, изданието, което е помогнало на звездната двойка с приготовленията за церемонията. Влюбените, които рядко се появяват дружно на аления килим, към този момент сполучливо държат персоналния си живот надалеч от медийното внимание.

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР