За разлика от официалните твърдения на Москва, проведените по-рано тази

...
За разлика от официалните твърдения на Москва, проведените по-рано тази
Коментари Харесай

BILD сензационно: Русия е тренирала бомбардировки на западноевропейска "критична инфраструктура" по време на учението "Запад 2017" с цел "шокова капитулация"

За разлика от формалните изказвания на Москва, извършените по-рано тази година военни учения „ Запад 2017 “ не са имали чисто защитителен темперамент. Медийно следствие демонстрира, че военнослужещите на Русия са отработили така наречен шокова акция против страните от Западна Европа и НАТО, написа немското издание Focus.

Съответните изказвания бяха публикувани на първо време от вестник BILD, прецизира Агенция " Фокус ". Те са основани на информация, показана от източници от разследващи служби.

Съгласно думите им, в последните два дни от провеждането на „ Запад 2017 “ съветските военновъздушни сили, задействани в маневрите, са направили симулационни полети над Балтийско и Северно море, в границите на които са репетирали бомбардировки на западноевропейски обекти, приближавайки се до немското и датското крайбрежие от Северно море, и от Балтийско море от шведската, финландската и полската територия.

Смята се, че е отработено изстрелването на крилати ракети. В случай на изключителна обстановка, техните цели би трябвало да включват „ сериозната инфраструктура - летища, пристанища, власт и така нататък “, за да бъде провокиран потрес в жителите, които ще принудят държавните управления си да търсят мир с Русия.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР