За разлика от мъжете, жените имат много повече възможности да

...
За разлика от мъжете, жените имат много повече възможности да
Коментари Харесай

Ето защо НЕ трябва да симулираме оргазми: 4 важни причини

За разлика от мъжете, дамите имат доста повече благоприятни условия да имитират това, което НЕ усещат по време на секс. Много постоянно срещно събитие е симулацията на оргазъм от страна нежния пол. Ние обаче ви посочваме за какво да не вършиме това.
Преструването ви пречи да облекчите напрежението и да се отпуснете
Както знаете, оргазмът в идеалния случай е нещото, с което би трябвало да приключи секса. Благодарение на него в кръвта се освобождава огромно количество серотонин и ендорфини, дамата стартира да се усеща удобно, умерено и отпуснато.

Но в случай че не настъпи оргазъм, напрежението (физическо и емоционално) остава. Ако една жена непрекъснато симулира оргазми, освобождението не се случва, тя става нападателна, конфликтна, раздразнена, напрегната. Освен това даже тя самата може да не схваща повода за това тъмно въодушевление.
Преструвките водят до самозаблуждаване
Има мнение, че единствено пресметливи дами, които са привикнали да манипулират мъжете, се преструват, че получават оргазъм. Причините обаче са доста по-неочевидни.

Общоприето е, че дамите, както и мъжете, постоянно би трябвало да получат оргазъм по време на секс. Като е в плен на такава илюзия, жена, която не е получила наслаждение, стартира да мисли, че нещо не е наред с нея. И пробвайки се да го скрие, тя се преструва, че получава оргазъм, с цел да не бъде жигосана като студена или скучна.

Така че в действителност тя заблуждава на първо място себе си, като не смее да признае елементарния факт, че не изпитва наслаждение.

Това се случва, тъй като дамите са доста по-комплексирани. Повечето се възбуждат по-трудно от мъжете, имат потребност от по-разнообразни милувки и като цяло се нуждаят от време и предан сътрудник, с който да изследват и развиват личната си половост. Ето за какво е напълно естествено не всеки секс да приключва с оргазъм.
 Преструвките скапват връзките с мъжа
Да признаете на сътрудник, който пуфти от старание, че напъните му са били напразни, не е лесна задача. Страхът да не го обидите е огромен и е доста по-лесно да изиграете приятност и пристрастеност.

Мъжът подхваща дейности, вижда реакцията на дамата и си мисли:,,Страхотно, върша всичко както би трябвало, тя е удовлетворена. “

Рано или късно обаче той ще усети престореност. Основно поради спорните сигнали, които партньорката му изпраща: „ С теб ми е добре, само че не желая да върша секс “. В последна сметка ползата ѝ към интимния живот ще изчезне много бързо. Тя няма да желае да прави нещо още веднъж и още веднъж, откакто не ѝ носи задоволство.
Един безконечен кръговрат
Доста мъчно е да симулираш оргазъм за първи път, само че с всеки идващ става по-лесно да си изиграеш ролята. Ако повтаряте това постоянно, в мозъка се образуват постоянни невронни връзки, които с течение на времето се трансформират в същински „ коловоз “.

Това значи следното: колкото по-често симулираш, толкоз по-трудно е да спреш да го правиш. Една жена, без да го вижда, става пленник на един модел на държание, който с изключение на всичко друго, не й носи стремежи резултат.

Има още един капан, който ще ви попречи да измененията половия си живот към по-добро - невъзможността да обсъдите казуса с колегата си. За да извършите това, ще би трябвало да признаете, че всичко, което се е случило в връзките ви до момента, е било машинация и не е носило наслаждение.



Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР