За разкошното имение тя е прибрала повече от 34 милиона

...
За разкошното имение тя е прибрала повече от 34 милиона
Коментари Харесай

Дженифър Лопес гушна 35 милиона за имението си, не ще такъв разкош

За луксозното имение тя е прибрала повече от 34 милиона $. Макар да бе пуснато на пазара дори за 42,5 млн., въпреки всичко Джей Ло очевидно е държала да завърши колкото се може по-бързо с него. Така тузарският парцел в Бел Еър към този момент си има нов горделив притежател.

        View this post on Instagram                      

A post shared by Luxury house designs (@luxuryhousedesignn)

То се простира на 8 акра и свети с разкош и лукс. Многобройните му улеснения добре личат в рекламното видео, което се върти в Мрежата. Камъкът и дървото са акцентите в интериора му, а с изключение на главните пространства си има и обособена къща за посетители. Вместо да посреща другари обаче, тя доста постоянно се трансформира в персонална фитнес зала. Друга вила за посетители с огромен двор също е опция за евентуалните нощуващи тук.

Всички в имението могат да се възползват от амфитеатър с цели 100 места, езеро с частен песъчлив плаж в комплект с душ навън. Кухнята също е величествена – разполага се на две равнища, освен това с настрана място за закуска и за публични срещи. Така към днешна дата Дженифър Лопес остава без първокласната си облага. Е, с 34 милиона $ по-богата, несъмнено.

Автор: life.dir.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР