За радост на стотиците хиляди зрители на Като две капки

...
За радост на стотиците хиляди зрители на Като две капки
Коментари Харесай

Първо в Lupa.bg: Финалът на Като две капки вода ще е в Арена София

За наслада на стотиците хиляди фенове на " Като две капки вода " този път финалът на шоуто на 13 май ще бъде в най-голямата зала в страната - " Арена София ", научи първо Lupa.bg. Така вместо нормалните 500 души в залата на предаването в Горубляне, очевидци онлайн на епичния край ще станат над 12 000 фенове.

" Любими актьори, неповторими фалшификати, строго, само че симпатично жури и най-забавните водещи. Всичко това ще се случи пред очите ви онлайн в величествен театър. Пригответе се за ужасно шоу в звездна компания и доста смях. Един лайв, който ще се помни дълго време ", споделят от екипа на шоуто.

И задават реторичния въпрос, който тази година е и мото на " Капките " - " Кой бяга от хубавото? "

Цените на билетите са напълно търпими - от 40 до 150 лв., сподели инспекция на Lupa.bg. 

Организаторите прецизират, че всички искащи би трябвало да влязат в залата до 19,30 часа, защото по-късно вратите ще бъдат затворени и закъснели фенове няма да бъдат допускани, защото шоуто ще се излъчва онлайн от 20 часа в ефира на Нова телевизия.



Този път водещите Герасим Георгиев-Геро и Димитър Рачков ще може да се вихрят на воля на огромната сцена на спортната зала пред многочислената аудитория и да пускат своите смешки. Рачков ще може и да клъвва своя " зет " - Веселин Маринов, който е член на журито.

На сцената като жури ще бъдат и Димитър Ковачев-Фънки, Хилда Казасян и Любо Киров.

Засега краткотрайното класиране се оглавява от артиста Владимир Зомбори. Останалите участници в 11-я сезон са Иво Аръков, Християна Лоизу, Мария, Наско от Б.Т.Р., Елена Атанасова, Джулиана Гани и Панайот Панайотов.

Един от тях ще грабне огромната победа на 13 май и ще бъде новият крал или кралица на имитациите.



Най-вероятно на сцената на финала на " Като две капки вода " през май ще излязат и спечелили от предходни сезони, които са впечатлили фенове и жури с майсторските си вокални и актьорски фалшификати. 

Интересът към шоуто е голям към този момент 11 години и фенове непрестанно питат по какъв начин може да гледат предаването онлайн и по какъв начин да се снабдят с билети или с предложения. Билети за Горубляне не се оферират, а с предложения разполагат участниците, журито и хора от екипа, които ги раздават на другари и близки.

Затова в този момент продуцентите на " Като две капки вода "  Магърдич и Джуди Халваджиян взеха решение да създадат финала в " Арена София " и да успокоят пристрастеностите измежду феновете. Както се споделя - кой бяга от хубавото?
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР