За протеста срещу БФС и ролята на полицията за неговата

...
За протеста срещу БФС и ролята на полицията за неговата
Коментари Харесай

Биков вдигна завесата: Когато на ПП някой министър не им харесва, започват да твърдят, че е наш

За митинга против БФС и ролята на полицията за неговата организация Tribune.bg беседва с депутата от ГЕРБ-СДС Тома Биков.
Г-н Биков, кметът на София е имал власт да не позволи или да спре митинга против БФС, деклариран като кротичък, за какво в този момент комисия за полицейското принуждение?
Проблемът потегля от самата организация на този митинг. Първо хората бяха призовани – елате да протестирате. После кметът не беше съгласувал митинга със Столична дирекция на вътрешните работи. След като нещата на митинга потеглиха в нежелана посока, се стигна до – „ какво да вършим ” и по този начин до разгонване на митинга. Бях там – претъпкани кофи с отпадък, палежи, никой не предизвести хората да си реалокират колите даже.
Кой координира цялата активност, с цел да не се стигне до ексцесии?
Кметът координира цялата активност дружно с Министерство на вътрешните работи. И се запитвам по стичане на събитията ли министърът е бил служител на реда и е от системата?! Вътрешният министър не провежда работата на Министерство на вътрешните работи в тази ситуация, а основният секретар на Министерство на вътрешните работи и Столична дирекция на вътрешните работи. Затова ми е необичайно по какъв начин сътрудниците скачат и изискват от министъра, а не от основния секретар.
От ППДБ се сетиха, че вътрешният министър е избор на ГЕРБ?!
Нали същите хора с месеци обясняваха, че в държавното управление няма хора на ГЕРБ единствено Мария Габриел. Кирил Петков да изяснява. Това какво значи, като ги приказват тези неща?!
Че има сделки.
Според мен няма. Когато един министър не им хареса в даден миг, незабавно става наш.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР