За проекта "Белене" има сериозен и реален инвестиционен интерес и

...
За проекта "Белене" има сериозен и реален инвестиционен интерес и
Коментари Харесай

Петкова: Има сериозен реален инвеститорски интерес за ”Белене”


За плана "Белене " има сериозен и действителен капиталов интерес и ще стартират диалози с нашите съседи на Балканите. Това разяснява министърът на енергетиката Теменужка Петкова в Парлемента.

„ Може да стане един добър план при избрани параметри. Нашата цел е подобен план да бъде осъществен на пазарен принцип “, добави тя. Преди дни министър председателят Бойко Борисов анонсира опцията за "Балканско "Белене ".
За плана "Белене " има сериозен и действителен капиталов интерес и ще стартират диалози с нашите съседи на Балканите. Това разяснява министърът на енергетиката Теменужка Петкова в Парламента.

Преди дни министър председателят Бойко Борисов анонсира опцията за "Балканско "Белене ".Парламентът даде период до 30 юни на енергийния министър да внесе оферти, свързани с опциите за реализация на активите по плана за АЕЦ „ Белене “, включително и обособяване на активите и пасивите за плана в настрана юридическо лице.

Депутатите реализираха цялостен консенсус по предлагането, за което гласоподаваха 137 народни представители със „ за”. Нямаше срещу, нямаше и въздържали се./vesti.bg
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР