За причинена телесна повреда на длъжностно лице е задържан 37-годишен

...
За причинена телесна повреда на длъжностно лице е задържан 37-годишен
Коментари Харесай

Четирима са задържани след агресия към полицаи заради забележка за силна музика

За породена телесна щета на длъжностно лице е арестуван 37-годишен от с. Узунджово и още трима негови съселяни, оповестяват от Министерство на вътрешните работи - Хасково.

Снощи към 21.00 ч. при обикновен обход в селото автопатрул открил мощна музика в една от къщите. На 44-годишния притежател било отправено устно предизвестие да понижи или спре музиката. Час по-късно на незабавния телефон бил подаден сигнал за нарушаване на нощната тишина на същия адрес.

При типа на униформените чиновници притежателят и присъстващите мъже „ ги посрещнали “ с експанзия, закани с дървен сап, при хвърлена срещи служителите на реда бутилка с алкохол, тя рикоширала по входната врата и блъснала по главата единия чиновник. Отведен е в незабавното поделение на хасковската болница, където медиците са установили контузия на главата с главоболие, световъртеж и гадене. В ареста на хасковското ръководство са арестувани четирима мъже от селото. Работата по формираното бързо произвеждане продължава.

За телесна щета над длъжностно лице е арестуван 37-годишен от с.Узунджово и още трима негови съселяни.

Полицаите още веднъж посетили мястото. Собственикът и присъстващите мъже показали експанзия като заплашили служителите на реда с дървен сап и хвърлили бутилка с алкохол, която рикоширала по входната врата и блъснала в предната част на главата единия от униформените. От удара той изпаднал за малко в несъответстващо положение. Отведен е в незабавното поделение на хасковската болница, където медиците са установили контузия на главата с главоболие, световъртеж и гадене. В ареста на хасковското ръководство са 37-годишен мъж, хвърлил бутилката, и още трима мъже - на 30, 40 и 61 години, всички от селото. Работата по формираното бързо произвеждане продължава.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР