За президента на Украйна Володимир Зеленски няма други варианти освен

...
За президента на Украйна Володимир Зеленски няма други варианти освен
Коментари Харесай

Пророчествата на Медведев : Зеленски го очаква трибунал или второстепенни роли в комедийни шоупрограми

За президента на Украйна Володимир Зеленски няма други разновидности с изключение на арбитражен съд или връщане към шоубизнеса с второстепенни функции в комедийни стратегии.

Това е декларирал заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев в отговор на въпроси по тематиката, които са оповестени в канала в Телеграм на журналиста Надан Фридрисон. От секретариата на Медведев потвърдиха пред ТАСС достоверността на отговорите.

На въпрос какъв край планува за Зеленски, някогашният съветски президент като един оракул декларира: „ Трибунал или връщане в комедийни шоупрограми с второстепенни функции.”

Медведев прецизира, че е посетил Луганск в четвъртък, с цел да разиска опциите за възстановяване на отбраната на жителите на Луганската и Донецката национални републики и „ на останалите освободени територии” - прочут кремълски разказ, с който стартира и оповестената от Москва " специфична военна интервенция ".

На въпрос дали се е страхувал да иде в зоната на бойните дейности, Медведев дава отговор: „ От нас би трябвало да се опасяват.”. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР