За преобладаващия процент от българите широко отразяваните акции срещу нередностите

...
За преобладаващия процент от българите широко отразяваните акции срещу нередностите
Коментари Харесай

Проучване: Акциите по морето и срещу наргилетата – по-скоро медиен шум

За преобладаващия % от българите необятно отразяваните акции против нередностите по морските ни курорти и опитите за регламентиране на наргилетата са дейности на управляващите, които по-скоро са с медиен резултат, в сравнение с в гонене на действителни резултати. Това демонстрират резултатите от експресен сондаж на „ Галъп Интернешънъл”.

Особено изрично е това отношение към акциите против проблеми по морето, в част от които участваше и вицепремиерът Валери Симеонов. Едва 30% считат, че задачата е действителна смяна. За 63% битката с шума, противозаконните обекти и други е единствено за пред медиите.

Националната организация за приходите и организацията за сигурност на храните са постоянно споменавани, когато става дума за инспекции в туристическите места. Те са с 13% и 12% от споменаванията при отговор на въпроса коя е първата асоциация на българите, когато става дума за инспекции в отминалия летен туристически сезон. На първо място по тази тематика са дейностите като тези на Симеонов - с 48%.

При наргилетата, които малко ненадейно се появиха като тематика след ликвидиране в Бургас, 46% виждат пиар, а 41% - същинска угриженост за здравето на подрастващите от страна на институциите.

Най-сериозна е поддръжката за дейностите на контролните органи когато става дума за акциите за здравословни закуски в учебните заведения.

За цели 74% от запитаните търговците са по-скоро неточни, като при проблем над половината запитани биха се обърнали към КЗП, като следват полицията и прокуратурата (12%), медиите (11%) и околните и познати.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР