За правителството комисионите и обслужването на американските интереси е по-важно

...
За правителството комисионите и обслужването на американските интереси е по-важно
Коментари Харесай

Костадинов: За министрите комисионите и обслужването на САЩ е по-важно от добруването на българите

" За държавното управление комисионите и обслужването на американските ползи е по-важно от добруването на българския народ ", съобщи водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов в своя позиция. По думите му българският народ, " с изключение на да не стане част от война, се опасява, че ще остане без газ, че ще банкрутира и дребното останало произвеждане, че няма да има торове, че няма да има с какво да се нахраним или в случай че има - ще е на доста висока цена ".

Костадинов задава въпроса регистрира ли държавното управление идната задаваща се рецесия – рецесията с петрола. " Преди месец министърът на финансите съобщи, че горивата няма да се подвигат, само че през днешния ден те минават три лв.. Има ли проект държавното управление какво ще прави с тази рецесия? Ще имаме ли нефт и какъв брой ще заплаща за гориво българинът? ", пита водачът на " Възраждане ".

Публикуваме цялостния текст на позицията:

Докато в България не престават да работят схемите „ на мене, на тебе “ и от „ наши на ваши “, страната ни няма да има добър собственик в лицето на което и да е българско държавно управление.

Вече 32 години порочните практики, маскирани като „ смяна “, само че идващи като замяна, водят до неверни политически решения, обслужващи непознати ползи.

Необходимо е ръководството на българската страна да се поеме от ново национално-отговорно държавно управление, което да изведе страната от спиралата от рецесии.

Когато българите дадат доверието си на „ Възраждане “ още на идващите предварителни парламентарни избори, ние ще предложим такова държавно управление. Правителство от българи, които ще вземат решение в интерес на българите в сходство с българския народен интерес.

България е в серпантина от рецесии, а държавното управление на четворната коалиция е не просто нездравословно, а към този момент и рисково. Държавата ни няма добър собственик в лицето на ръководещите.

Днес съдружният съвет се събира, с цел да разисква дали ще дава военна помощ на Украйна, дали ще ни направи част от спора сред две приятелски на нас страни. Тема, която вълнува българите до толкоз доколкото са срещу замесването на страната ни в спора.

Днес българският народ, с изключение на да не стане част от война, се опасява, че ще остане без газ, че ще банкрутира и дребното останало произвеждане, че няма да има торове, че няма да има с какво да се нахраним или в случай че има - ще е на доста висока цена. Очевидно е, че за държавното управление комисионите и обслужването на американските ползи е по-важно от добруването на българския народ.

За газа ясно, ще има рецесия, с която или няма да се оправи страната или ще се оправи, само че на доста висока цена, която ще заплати народът. За това ние от „ Възраждане “ предупредихме още при започване на войната. Бяхме единствените, които се противопоставихме изрично на глобите против Русия и още тогава попитахме: Кой ще ги заплати? И през днешния ден това питаме и към този момент ясно личи отговорът: Ще ги заплати българският народ.

Докога ще заплаща българският народ за нездравословните политически решения на националните предатели, застанали отпред на страната?

Отчита ли държавното управление идната задаваща се рецесия – рецесията с петрола. Преди месец министърът на финансите съобщи, че горивата няма да се подвигат, само че през днешния ден те минават три лв.. Има ли проект държавното управление какво ще прави с тази рецесия? Ще имаме ли нефт и какъв брой ще заплаща за гориво българинът?

Все въпроси, които чакат някой да се сети да направи държавно обмисляне, да планува рецесиите, да обмисли решения преди да ни застигне невъзможност.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР