за пръв път в София през април! Тръпката да наблюдавате

...
за пръв път в София през април! Тръпката да наблюдавате
Коментари Харесай

Епично шоу на суперколите Hot Wheels в София през април

за пръв път в София през април! Тръпката да наблюдавате обичаните си суперколи може да споделите с цялото семейство. Ще станете очевидци на свирепи борби и  зрелищни надпревари на единственото по рода си шоу, което гостува този април в зала Арена София.

Популярното в целия свят фамилно развлекателно шоу дава на публиката единствена по рода си опция да гледа обичаните Hot Wheels Monster Trucks – MegaWrex™, TigerShark™, Boneshaker™, Bigfoot® и напълно новия Gunkster™. Те ще осветят сцената, а битките  на чудовищните камиони ще ви оставят без мирис.

На Monster Trucks Live™ Glow Party ще станете очевидци на зрелищно лазерно светлинно шоу, а може и да получите и играчка Hot Wheels. Шоуто включва и специфична поява от поглъщащия коли, дишащ огън и трансформиращ се робот и наелектризиращите високо летящи машини на Hot Wheels Monster Trucks Live и  Freestyle Motocross.

В Crash зоната преди всяко зрелище, ще имате неповторимата опция да стъпите на спортната площадка, с цел да видите от близко жестокия дизайн и епичния размер на Hot Wheels Monster Trucks. Пропуските са стеснен брой и ще се продават до привършване на количествата.



Билетите са на цени от 33 лева и влизат в продажба в петък, 9 декември, в 10:00 сутринта на.  Допълнителна информация за събитията може да намерите на и.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР