За поставени по средата на тротоар знаци във Варна сигнализира

...
За поставени по средата на тротоар знаци във Варна сигнализира
Коментари Харесай

Варненец: Вечер с каска - ако се разминеш със стълб, ще се блъснеш в знак

За сложени по средата на тротоар знаци във Варна алармира във Facebook Николай Георгиев. От оповестената фотография е видно, че по този тротоар мъчно би минала майка с количка, да не приказваме за човек в инвалидна количка.

" Фирмата реализатор може да взе участие в ранглиста за " компания с най-невменяеми чиновници и осъществяване на поръчка ". Как може да сложиш знаците за зоната тъкмо по средата на тротоара, че не един дирек изцопкали, а два на разстояние няколко метра? Това " знамение " се намира до зала Спартак ", написа варненецът.

Според коментиращи под поста му такова е положението и на други места в морската столица:

" Същото е сега на ул. Подвис... Най-групавото осъществяване на работа, което съм виждала до в този момент. Повече от 15 ненужни знака, поставени по средата на тротоара, който така и така е стеснен и не може обикновено да мине пешаходец, майка с количка или инвалидна количка. Отделно измислена велоалея, която стига в паркинга на Билла и завършва до там. Тази велоалея умерено можеше да бъде направена около ВИК, там има необятен тротоар, няма никакви отбивки и пресечки, автосервизи и автомивки... и да се включва в другата велоалея през пешаходната пътека до ВИК. Ама кой да мисли? "

Друг варненец обобщава обстановката: " Вечер с каска - в случай че се разминеш със дирек, ще се блъснеш в символ! "

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР