За последните шест години компанията влага над 20 млн. лева

...
За последните шест години компанията влага над 20 млн. лева
Коментари Харесай

С инвестиция от над 7 млн. лева Волво Тракс България планира изграждането на втори собствен сервизен център в София

За последните шест години компанията влага над 20 млн. лв. в развиване и разширение на сервизната си мрежа в страната.

С инвестиция от над 7 млн. лв. Волво Тракс България възнамерява построяването на втори личен сервизен център в София, с което мрежата от сервизни точки на компанията в страната ще наброява шест. Базата ще се простира на терен от 12.5 декара, ситуирани на околовръстния път при село Казичене, в непосредствена непосредственост до изхода на автомагистрала „ Тракия “. Предвидено е строителството да стартира напролет на идната година, а упоритостта на компанията е центъра да проработи на цялостни обороти при започване на 2023 година

В сервизният център ще се прави обслужване, сервизиране и продажба на цялостната гама нови и използвани товарни коли от марките Volvo и Renault. Сервизът ще разполага с съвременно съоръжение по одобрените световни стандарти на компанията. Капацитетът на обслужване при цялостно натоварване ще бъде 20 000 сервизни часа или 6 000 камиона годишно. Клиентите ще могат да разчитат на екип от 20 експерти с опит. Складовата база ще разполага с необятно портфолио от налични истински аварийни елементи, както и обезпечено обезпечаване на други в границите на 24 часа. Проектът включва също слънчеви панели, различни решения за отопление и зарядни станции за електрически транспортни средства, като част от ограниченията, които Volvo Trucks подхваща в България, като стъпка по пътя към понижаване на нездравословните излъчвания.

“Целият развой - от избора на местоположението, през проектирането и обезпечаването на съоръжение по международните стандарти, до интензивните периоди за осъществяване, е за да осигурим оптимално бързо още по-достъпна услуга, еластичност и повишен потенциал в отговор на условията и потребностите на клиентите ни. В София и региона са съсредоточени доста и извънредно динамично разрастващи се компании в транспортния отрасъл. ”, изясни Фредрик Олсон, Управляващ шеф на Волво Тракс България. “Инвестицията във втори личен сервизен център в София е част от цялостната тактика на Волво Тракс България за стабилно развиване в страната. ”, добави той.

Проектът на Волво Тракс България за рационализация и развиване започва с разкриване на сервизна база във Варна през 2015 година, а от началото на 2016 година отвори порти и актуализирания и уголемен сервизен център в София. В средата на 2017 проработи новият център на Волво Тракс България в Бургас. През есента на 2018 година отвори порти сервизната база на компанията във Велико Търново, а в края на май 2019 г. бе и формалното разкриване на новият личен сервизен център в Пловдив.

*Източник: Волво Тракс България
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР