За поредна простотия по плажовете на българското Черноморие алармира вестник

...
За поредна простотия по плажовете на българското Черноморие алармира вестник
Коментари Харесай

Майко мила! Девойка извади телефона си на варненски плаж, а това, което снима, сащиса всички туристи (СНИМКА 18+)

За поредна дивотия по плажовете на българското Черноморие сигнализира вестник „ Марица “. Изданието разкри по какъв начин на варненския плаж, измежду бял ден и пред куп летовници, руса дама си прави скандална фотография. Тя си прави така наречен „ белфи “ (селфи на задните части), без въобще да се тормози от десетките туристи в близост, измежду които има и доста деца. Свидетел на потресаващата сцена е снимал дейностите на палавата русокоска и е изпратил фрагмента в редакцията на вестника, прецизира „ Марица “. Тъй като на плажа липсва огледало, русата хала е заела акробатична поза, с цел да направи оптимално явен кадър на прелестите си. Много от плажуващите са приветствали необикновената фотосесия. Други са сравнили дамата от варненския плаж с Ким Кардашиян, която оттатък Океана е известна и като кралицата на белфитата.
 Майко блага! Девойка извади телефона си на варненски плаж, а това, което снима, сащиса всички туристи (СНИМКА 18+)

Въпреки следващата серия простотии по родните курорти, българите не престават да ги избират като обичана дестинация за годишната лятна почивка.

Почти 70 на 100 от сънародниците ни това лято са заложили на отдих по българското Черноморие. Това излиза наяве от последното изследване на организация „ Галъп интернешънъл “. От него излиза наяве, че до този миг към 2 милиона българи са били на морска отмора, като 67 % от тях за заложили на черноморските ни курорти. Най-голям % от тях са младежи до 30-годишна възраст и поданици на столицата София. Около 350 000 българи пък са почивали на море в чужбина. Очаква се тази численост да се удвои до края на септември. Според анализатори, това се дължи на обстоятелството, че в първия есенен месец цените падат внезапно и това води до огромен брой пътуващи зад граница. 700 000 пък са сънародниците ни, които са почивали или занапред ще прекарат ваканцията си на други места в страната, отвън рамките на Черноморието.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР