За поредна година възпитаници на Стопанския факултет на СУ Св.

...
За поредна година възпитаници на Стопанския факултет на СУ Св.
Коментари Харесай

Студенти от Стопанския факултет с редица награди в Националния конкурс „Млад икономист” на Съюза на икономистите в България

За поредна година ученици на Стопанския факултет на СУ „ Св. Климент Охридски “ заемат призови места в категория „ Студенти “.

В годините те демонстрират дълготраен и сериозен интерес към провеждания от Съюза на икономистите в България народен конкурс, а тази година тематиката за зелената стопанска система ги предизвика да разсъждават по значимите въпроси за устойчивостта на икономическото развиване.

В осемнадесетото издание на националния конкурс „ Млад икономист – 2022 година “ първите три места в категория „ Студенти “ заемат:
Първо място в категория „ Студенти “ – У Линсуан, познавач. Икономика и финанси (английска програма), 3 курсВторо място в категория „ Студенти “ – Александър Жеков Желев, познавач. Икономика и финанси (английска програма), 3 курсТрето място в категория „ Студенти “ – Теодора Веселинова Веселинова, познавач. Икономика и финанси (английска програма), 3 курс
С номинационна грамота за доста положително показване в Националния конкурс „ Млад икономист – 2022 година ” са отличени:

Категория „ Студенти “
Ивана Иванова Маринова, Министерство на правосъдието Икономика и финансиВенцислав Янков Янков, познавач. Икономика и финанси (английска програма), 3 курсВалерия Кирилова Арабаджиева познавач. Икономика и финанси (английска програма), 3 курсМирела Стоилова Дрянкова, Боряна Пламенова Богданова и Мария Здравкова Цолова от познавач. Икономика и финанси (английска програма), 3 курс
Категория „ Докторанти “
Веселина Петрова Георгиева, Директива за птиците Икономика и икономическа политика
От името на факултета гл. ас. доктор Стоян Шаламанов, теоретичен секретар на катедра „ Икономика “, сервира приветствен адрес на Съюза на икономистите в България. В него се акцентира, че студентите заемат водещо място в акаде­мичния живот на Стопанския факултет при ясно изразен блян предпочитано да се развиват тех­ните проучвателен умения от позиция както на актуалните изме­рения на икономическото развиване, по този начин и на към този момент дългогодишния опит и обичаи на факултета в преподаването на икономическа доктрина в България. Постижението на сътрудниците бакалаври и магистри е още един от мотивите за горделивост и наслада в годината на отбелязването на 120-годишния празник на катедра „ Икономика “.

Честитим оценките и премиите на студентите от Стопанския факултет и им пожелаваме още доста триумфи!
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР