За поредна година бе призната като един от водещите работодатели

...
За поредна година бе призната като един от водещите работодатели
Коментари Харесай

Стратегическа дигитална игра се отличи в HR награди за работодател на годината

За поредна година бе приета като един от водещите работодатели в България. На влиятелните годишни награди Career Show Awards 2021 , небанковата финансова институция бе отличена за новаторския си метод и сполучливи кариерни политики в три категории. Квалифицираното жури оцени високо достиженията на компанията, измежду над 340 кандидатури, със сребро в категория " Стратегии за ръководство на рецесии " и бронз в категориите " Стратегия за ангажиране на чиновници " и " Иновации в подбора на фрагменти " .

Career Show Awards са водещите награди за най-хубав шеф, които се организират всяка година у нас за да отличат най-забележителните триумфи на фирмите, свързани с повишение известността на работодателската марка и привличане и задържане на мощни фрагменти.

Иновативният метод на компанията стартира още от началото с плана Candidate journey (Пътешествие на кандидата), който получи 3-то място в категория " Иновации в Подбора " . Чрез него компанията разказва образното странствуване на претендентите за работа. " Започнахме от основаване на профил на сполучливия претендент. Определихме личностните характерности, които поддържат нашите полезности. Добавихме уменията, нужни по отношение на компетенциите на позицията, организирахме структурирани изявленията с наши чиновници и снехме демографските данни в компанията. Анализирахме сполучливите хора в екипа и направихме фотография на конкуренцията. След като обобщихме цялата информация, нашият профил беше подготвен и той ни даде опция да минем през всички стадии на неговото странствуване - от намиране на информация за компанията, провокиране на интерес, до кандидатстване и назначение ", споделя Зорница Янакиева, CEO на .

Развитието на хората и възстановяване на знанията е различен основен за компанията приоритет. Поради това, през последните години, Кеш Кредит се концентрира над това по какъв начин да помогне на чиновниците да запаметят целия размер от информация, която им е нужна в ежедневната работа. " Инвестирахме в образования, лична е-трейнинг платформа, микролърнинг стратегии, само че за жалост не можехме да реализираме дълготраен резултат. Тогава започнахме да вършим задълбочени изследвания чисто физиологично по какъв начин мозъкът придобива и сполучливо съхранява информацията от образованията. Стигнахме до когнитивните умения, които са свързани с механизмите на това по какъв начин учим, помним, решаваме проблеми. Те не са закрепени и могат да се развиват посредством метода ни на живот, както и посредством целенасочени дейности. Едно от тези когнитивни умения е дълготрайната памет, която е в основата на нашата потребност за реализиране на дълготрайна подготвеност. За нея научихме, че колкото повече пъти бъде повторена дадена дума, изречение или абзац, толкоз по-голям е шансът да бъде дълготрайно запаметена. Така се роди и ИМПЕРИУМ - играта, която бе отличена с бронзово отличие. Това е стратегическа виртуална игра за дълготрайно поддържане на познания ", споделя Зорница Янакиева. " Защо игра? " - продължава тя - " Защото още от детството това за нас е най-естественият и ефикасен метод да учим по занимателен метод. ИМПЕРИУМ придвижва служителя виртуално в едно ново измерение, връща го епохи обратно и го потапя в едно незабравимо странствуване през времето. Със силата на знанията той стартира премеждие от Каменната епоха и доближава в последните равнища до живота на Марс. Всеки ден има 10 въпроса, които са свързани с правила, процедури, образования и новости. Отговаряйки вярно на въпросите, той печели пари, с които основава и развива бизнес - от поляна до супер съвременен офис. Служителят с всяко свое деяние трансформира играта в интерактивна - основава офис, наема хора, облагородява региона си, измисля рекламни акции, сблъсква се с компликации при събирането на заеми, води война с съперници, претърпява форсмажорни условия, на които би трябвало да откри решения бързо и схваща всичко това в наличието на ковид. "

В днешно време, с цел да има триумф една компания, тя би трябвало преди всичко да е устойчива. Третата категория, в която Кеш Кредит бе отличена с 2-ро място на тазгодишните награди е политиката на за самостоятелна и екипна резистентност на чиновниците.

" Тя бе основана в самото начало на пандемията в унисон с антикризисната тактика на компанията ", сподели Зорница. " Целта ѝ е да построи резистентност в чиновниците на в синхрон с новото време, като е съобразена напълно с рекомендациите на международните организации за корпоративно здраве и благоденствие. Подходът ѝ е да стартираме смяната от вътрешната страна на открито. Вглеждайки се в себе си, приемайки всичко протичащо се, само че с ясна визия и успокоение по какъв начин да управляваме триумфа в тази непредвидима среда. Този съставен елемент преглежда фокусът на компанията върху психологичното и физическо здраве посредством поредност от образования по прочувствена просветеност, също така през последните 5 години нашите чиновници минаха образования на съществени тематики като - хидратация, хранене, придвижване, профилактика, имунитет и така нататък От предходната година направихме някои промени, които краткотрайната обстановка наложи. Здравословните седмици се трансфораха в месеци, тъй като тематиката за здравето стана все по-честа в диалозите на чиновниците. Стартирахме тематични здравословни месеци, ориентирани към компенсиране на дефицити от Коронавирус изолацията. В рамките на този месец се организират семинари, уъркшопи, дегустации за социализиране на екипите и възстановяване на информационните умения ", добавя Зорница.

Ако и ти искаш да станеш част от екипа на съвременна компания с новаторски услуги, която цени хората и предлага супер кариерни благоприятни условия, изпрати CV-то си в този момент на .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР