За пореден път нашата външна политика остава неразбрана от нашите

...
За пореден път нашата външна политика остава неразбрана от нашите
Коментари Харесай

Керемедчиев: Външната ни политика остава неразбрана

За следващ път нашата външна политика остава неразбрана от нашите съдружници и съперници. Това съобщи пред Българска национална телевизия някогашният заместител външен министър Милен Керемедчиев. Нашето леко шизофренно състояние във външната ни политика ни слага в необичайно състояние, по думите му. България доставя военно-техническа помощ на Украйна като продава въоръжение през медиатори. Сега властта желае безплатно да дарим въоръжение, съгласно Керемедчиев.

Турция ще бъде главен фактор в следвоенното възобновяване на Украйна, счита още той.

Че България доставя муниции, удостовери и интернационалният наблюдаващ Валери Тодоров. Ние изпитваме непрестанен комплекс нещо да не изпуснем, да се потвърждаваме, счита той. България прави нужното съгласно опциите си, разяснява Тодоров. Той е обезпокоен, че договарянията сред Русия и Украйна понижават, а се усилва снабдяването с оръжия. Трябва по-уравновесено да се вършат интернационалните визити, съгласно Валери Тодоров.

България не е главен консуматор на съветския газ, а е главен директен сътрудник, по мнението му. Русия играе газовата карта не за първи път, разясни Милен Керемедчиев.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР