За пореден път лидерът на Тотнъм Хари Кейн изрази своето

...
За пореден път лидерът на Тотнъм Хари Кейн изрази своето
Коментари Харесай

Хари Кейн: Много неща трябва да се променят в Тотнъм

За следващ път водачът на Тотнъм Хари Кейн изрази своето отчаяние от представянето на тима. През уикенда отборът загуби с 1:3 от Брентфорд вкъщи и към този момент е осми в Премиър лийг, а спекулациите за вероятно овакантяване на нападателя се ускоряват.

“Лятото е пред нас и доста неща тук би трябвало да се трансформират, с цел да може отборът още веднъж да бъде сполучлив - съобщи Кейн пред “Ивнинг Стандарт ”. - Дали това беше последният ми мач? Както към този момент споделих, сега съм напълно фокусиран върху тази последна седмица от шампионата, пробвайки се да оказа помощ на тима допустимо най-вече. Това мога да направя аз ”.

Вицекапитанът на “шпорите ” анонсира, че ще има среща с президента Даниел Леви. Контрактът на Кейн е за единствено още един сезон, поради което вероятността за неотдавнашен трансфер е огромна. “Мисля, че по принцип ще имаме диалог с президента, на която ще се приказва за полезностите в клуба. Вече сме имали доста такива, на които обсъждаме какво би трябвало да се направи, с цел да се подобрят нещата. Смятам, че и в този момент ще бъде по този начин ”, добави британският национал.

“Нещата не са добре, когато не реализираме желаните резултати - продължи Кейн. - Но това е животът, би трябвало да вдигнем главите и да се подготвим за идващия дуел. Нужно е да съумяваме някак си да печелим и срещите, в които не сме на висота. Изпитваме компликации в такива мачове, изключително когато и напрежението върху нас е по-голямо. Сезонът беше тежък за мнозина от футболистите. Никога не е елементарно всяка седмица да си на висота. Но това е разликата сред най-силните тимове и това, което сме ние в този момент. Цял сезон дублирам, че би трябвало да сме непрекъснати, само че е по-лесно това да се каже, вместо да се реализира. Предстои ни доста работа, а за момента задачата ни е да се подготвим чудесно за финалната среща от сезона против Лийдс ”.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР