За пореден път ДПС увеличава резултата си. Работим за хората,

...
За пореден път ДПС увеличава резултата си. Работим за хората,
Коментари Харесай

Карадайъ със заявка да участва във властта! Призова за стабилно мнозинство

" За следващ път Движение за права и свободи усилва резултата си. Работим за хората, за нашите гласоподаватели и за жителите, а хората демонстрираха, че желаят коалиция ". Това сподели ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ.
Прочетете още
Той прикани политическите водачи на влизащите в Народното събрание партии да търсят обединяване в името на решаването на проблемите на хората.

" Българските гласоподаватели за следващ път не овластиха никого. Според нас жителите изпратиха мощен знак и сигнал, че политиците в Българя би трябвало да си приказват, да търсят коалиция в името на решаването на проблемите. Знакът е, че би трябвало да има устойчиво болшинство ", уточни Карадайъ.

„ Първо би трябвало да се реши политическата рецесия. Българските жители гласоподават да се търсят решения на проблемите. Да има разговор и нормалност, а не разграничителни линии. Нашият апел към всички водачи на партиите в 48-ото Народно заседание е да преодолеят егото си. В името на решаването на проблемите да търсят обединяването ”, моли той.

Карадайъ уточни, че могат да приказват с всички, които са виновни към решаването на проблемите и превъзмогването на рецесиите. „ С всеки един от тях можем да приказваме в търсене на разнообразни формули за сформиране на устойчиво болшинство и устойчиво държавно управление ”, акцентира водачът на Движение за права и свободи.

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР