За пореден път ДПС увеличава резултата си. Работим за хората,

...
За пореден път ДПС увеличава резултата си. Работим за хората,
Коментари Харесай

Карадайъ: Избирателите ни дадоха знак, че трябва да търсим коалиция

" За следващ път Движение за права и свободи усилва резултата си. Работим за хората, за нашите гласоподаватели и за жителите, а хората демонстрираха, че желаят коалиция ". Това сподели ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ.

Той прикани политическите водачи на влизащите в Народното събрание партии да търсят обединяване в името на решаването на проблемите на хората.

" Българските гласоподаватели за следващ път не овластиха никого. Според нас жителите изпратиха мощен знак и сигнал, че политиците в Българя би трябвало да си приказват, да търсят коалиция в името на решаването на проблемите.

Знакът е, че би трябвало да има устойчиво болшинство ", уточни Карадайъ. " С всички виновни за решение на проблемите мисля, че можем да приказваме за сформиране на устойчиво болшинство и устойчиво държавно управление ", сподели той. И изясни, че вижда евроатлантически сътрудници, които също са обезпокоени от политическата рецесия у нас, която продължава. Затова от Движение за права и свободи биха разговаряли от на следващия ден с всички за сформиране на устойчиво болшинство и биха се коалирали с всички, които са подготвени на разговор и виновни към решаването на рецесиите.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР