За понеделнично зареждане с енергия - заповядайте новия Плейлист на

...
За понеделнично зареждане с енергия - заповядайте новия Плейлист на
Коментари Харесай

Кошмари за Сандра Бълок, скандали за Натали Портман и сълзи за Лейди Гага

За понеделнично зареждане с сила - заповядайте новия Плейлист на Edna с музикалните части и филмови откъси от миналата седмица, на които си коства да натиснете Play ►.

МУЗИКА

Неочакван дует



Саундтракът на мюзикъла „ Най-великият шоумен “, излязъл в края на 2017 година, ще бъде публикуван още веднъж, само че не в осъществяване на актьорите от кино лентата, а на тим музикални реализатори. Сред тях е и Пинк , а за записа в студиото тя беше съпроводена от щерка си Уилоу , която се оправя сносно с песента “A Million Dreams” . Включването ѝ пред микрофон е при започване на клипа, само че пред камерата я виждаме до края на видеото.

„ Оскари “, апелирам



Пробвайте да сдържите сълзи откакто пуснете този клип – в случай че съумеете, пишете ми по какъв начин го вършиме, тъй като аз все не съумявам. “Never Love Again” е може би най-силното парче от саундтрака на „ Роди се звезда “ , което Лейди Гага извършва онлайн във кино лентата. Лентата към този момент е в кината и не трябва да я пропускате по ред аргументи – вълнуващата история, настръхващата музика и сълзите, които на драго сърце ще пролеете.

Полет в черно-бяло



Нежната музикална вълна продължава, само че на български език. Красивата „ Птица “ на Веси Бонева е по нейн текст, а за музиката още веднъж оказва помощ Светлин Къслев . Тандемът продължава да ни сервира порции качествена поп музика, която е забележима като че ли от птичи взор – не я срещаме постоянно на фона на останалото по телевизия и радио, само че когато попаднем на нея, политаме.

КИНО

Скандал по ноти



Ако Черния лебед на Натали Портман се прероди в поп звезда, то би изглеждал по този начин. Във “Vox Lux” ще гледаме актрисата като ексцентричната певица Селест, която печели популярност към покруса в детството си, а в този момент би трябвало да се оправя със свадите към своята кариера. За да оказва помощ, там е Джъд Лоу като мениджъра ѝ и Рафи Касиди в ролята на младата Селест, а по-късно и на нейната щерка.

Кошмари на сляпо



Когато мистериозна мощ материализира най-големите страхове на хората, всички, наранени от нея, ги чака гибел. Това кара Сандра Бълок като Малъри в "Bird Box " да търси избавление дружно с децата си към единственото далечно място, което наподобява безвредно. За да се предпазят от заплахите по пътя обаче, тримата не трябва да смъкват превръзките от очите си. Дали ще успят, следва да разберем пo Netflix в края на годината.

Отмъщението се сервира студено



Лиъм Нийсън не се уморява да играе индивида, постоянно подготвен за възмездие, когато става въпрос за фамилията му. В “Cold Pursuit” той е водач на снегорин, който отхвърля да повярва, че синът му е умрял от свръхдоза, и потегля по следите на шепа гангстери. Тогава Нелс е на път да се трансформира в освен това от Гражданин на годината, за какъвто преди този момент е разгласен.

ОЩЕ

Баща и наследник



Матео Бочели е на 21 години и към този момент си проличава, че е наследил гласа на татко си. Двамата извършват дружно дуетното си парче “Fall On Me” , което е част от новия албум на Андреа Бочели “Si” и ще прозвучи във кино лентата „ Лешникотрошачката и Четирите кралства “.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР