За политическата обстановка в Северна Македония, водеща до рецидив на

...
За политическата обстановка в Северна Македония, водеща до рецидив на
Коментари Харесай

Балабанов: Отговорност за инцидента в Скопие носят вдигналите ветото

За политическата конюнктура в Северна Македония, водеща до рецидив на произшествия, свързани с принуждение над българи като снощни в Скопие, отговорност носят партиите, които предходната година за започване на договаряния за участие в Европейски Съюз. Това бе безапелационен националният представител от " ИТН " Станислав Балабанов.

" За цялата тази политическа конюнктура в РСМ отговорност носят " сътрудниците " ни от ГЕРБ, Политическа партия, Демократична България и Движение за права и свободи, които с лека ръка се наведоха, когато България трябваше да има твърда и поредна позиция по отношение на Северна Македония. "

Категорично Скопие сега няма място в Европейския съюз, съобщи Станислав Балабонв.

" Политическата конюнктура там подготвя за подобен вид провокации. За страдание, на едно прелестно спортно събитие, което би трябвало да сплотява, виждаме такива грозни подиуми, за следващ път ориентирани към български жители. Не знам какво би трябвало да стане, да убият българин ли, с цел да заеме страната твърда позиция по тематиката. "

Балабанов направи и прогноза - за жалост, счита той, случаите от този вид край Вардар ще продължат . Има Такъв Народ са безапелационни още, че до момента в който РСМ не съблюдава безусловно всички условия във връзка с българската национална позиция, страната няма място в Европейския съюз.
 Георгиев: По всяка възможност Външно ще привика македонския дипломат
Георгиев: По всяка възможност Външно ще привика македонския дипломат

Голяма паника у нас буди и реакцията на македонските власти
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР