За почитателите и потребителите на Apple възможността да знаят колко

...
За почитателите и потребителите на Apple възможността да знаят колко
Коментари Харесай

Apple спира да обявява продажбите на iPhone, iPad и Mac

За феновете и потребителите на Apple опцията да знаят какъв брой артикули са продадени в обещано тримесечие е скъп метод да се осведомят за положението на компанията. Тези числа могат да оказват помощ да разберем дали тактиките на Apple се трансформират. За страдание тази статистика към този момент остава в предишното. Финансовият шеф Лука Маестри изненадващо съобщи, че Apple ще прекрати отчитането на продажбите на своите устройства – iPhone, iPad, Mac – от декември. С други думи, Apple ще спре напълно със статистиката какъв брой хардуерни артикули продава и наподобява, че тази смяна е не просто краткотрайна волност.
„Както доста пъти заявяваме, нашата цел е да вършим страхотни артикули и услуги, които да обогатят живота на хората и да обезпечат несравнимо прекарване, тъй че потребителите да са доста удовлетворени и да останат правилни на нашата марка“, съобщи Маестри.

„ Видно от финансовото ни показване през последните години, броят на продадените единици в границите на всеки 90-дневен интервал не е безусловно внушителен за силата на нашия бизнес “.

Макар че никой в Apple не дава повече детайлности за какво компанията е взела това решение, не е мъчно да си представим за какво този софтуерен исполин би се възползвал от по-малко бистрота. Да погледнем най-скорошния отчет за приходите: продажбите на iPhone не са нарастнали въобще спрямо това време предходната година, а цената на акциите на компанията се срина. Работата е там, че Apple в действителност натрупа повече пари от същия брой устройства , тъй че Маестри не бърка като споделя, че продажбите не всеки път са директно свързани с благосъстоянието на компанията. Въпреки това този ход не наподобява добре в очите на потребителите и човек би трябвало да се замисли кои фактори се регистрират при затворени порти.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР