За по-малко от година топ дизайнерката МЕГЗ безспорно се превърна

...
За по-малко от година топ дизайнерката МЕГЗ безспорно се превърна
Коментари Харесай

Мегз се разхубави, цял месец не е излизала от дома си

За по-малко от година топ дизайнерката МЕГЗ несъмнено се трансформира в една от най-коментираните дами в страната. Със своенравния си и спорен темперамент тя съумя да завоюва сърцата и рецензията на мнозина. Много я ненавиждат, доста я харесват, само че мъчно някой остава безучастен към нея.

HotArena видя, че за тази една година освен известността на Каканашева е повишена стремглаво, само че и хубостта й. На фотографията може да видите Мегз преди една година. Припомняме, че хубавицата се беше подложила на голям брой интервенции и като че ли беше изгубила чара и хубостта си. После Мегз мина в другата прекаленост и реши да се раздели с всичко изкуствено по себе си. Тя смъкна силиконовия си бюст и още редица корекции по себе си, с цел да се завърне към естествената си визия. На една от последните фотоси на Каканашева, както и на множеството клипчета, които прави всеки ден без грим, може ясно да се види, че лека-полека амбициозното миньонче е върнало естествената си хубост. Не може да отречем, че сега Мегз наподобява чудесно и се е сбогувала вечно с пластиките.

Причината за това разхубавяване може да е и персонална. Каканашева за следващ път разбуни духовете в обществените мрежи нощес като показа, че от месец не е излизала от първокласния комплекс, в който живее. Личният живот на Мегз е не по-малко коментирана тематика от буйния й манталитет. Какво, обаче, е държало дизайнерката у дома цялостен месец може единствено да гадаем. Едно е несъмнено, отразява й се прелестно, тъй като няма и диря от изкуствената Бизнес дама на годината, която почитатели в мрежата даже сравняваха с Донатела Версаче. Сега Мегз наподобява млада, свежа и същинска. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР