За първи път в своята дългогодишна кариера примата на българския

...
За първи път в своята дългогодишна кариера примата на българския
Коментари Харесай

За първи път! Глория прие да пее в пиано бар, вижте къде

За първи път в своята дългогодишна кариера примата на българския поп фолк Глория ще пее в пиано бар, научи организация BulNews.bg. В четвъртък пиано бар „ Изток “ в София ще зарадва постоянните си клиенти с шлагерите на Глория, поднесени по паметен метод.
„ Изток “ е първият пиано бар в столицата. Заведението може да се похвали с дългогодишна история зад тила си. Повече от десетилетие хиляди ценители на положителната музика са създавали мемоари в уютната атмосфера на бара.
Иначе тихата уличка „ Тарас Шевченко " в столицата всяка вечер от вторник до събота събира купонджии, които желаят да чуят обичаните си шлагери, изпълнени онлайн от някои от най-хубавите музиканти в сектора. Златните песни на българската сцена, безконечните рок части, както и тези от топ позициите в настоящите чартове – всичко това е комбинирано по несравним метод за положителното въодушевление на посетителите на заведението. Купонът в никакъв случай не стопира, а клиентите пеят с цяло гърло, опиянени от магията на музиката.
Естествено освен мелодиите опияняват нестихващия поток от удовлетворени клиенти на пиано бар „ Изток “. Заведението разполага с богата селекция питиета от най-хубаво качество. Чашите на посетителите са постоянно цялостни, като по този метод градусът на настроението в никакъв случай не пада. За същинските ценители се оферират и първокласни пури, които допълват идилията.
Можете да извършите резервация още в този момент на 0896747639.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР