За първи път след началото на пандемията от новия коронавирус

...
За първи път след началото на пандемията от новия коронавирус
Коментари Харесай

Кралица Елизабет II се появи с маска за първи път от началото на пандемията

За първи път след началото на пандемията от новия ковид английската кралица се появи обществено със защитна маска. Това се случи в Уестминстърското абатство, където тя отдаде респект на жертвите от Първата международна война, отбелязва английският таблод Daily Mail.
Елизабет II персонално отдаде респект на Гроба на незнайния войник в Уестминстърското абатство предходната седмица, съгласно информацията, оповестена в събота на формалните страници на английското кралско семейство в обществените медии, съобщи организация Фокус.
 Кралица Елизабет II ще се отдръпна скоро Кралица Елизабет II ще се отдръпна скоро
Кралицата ще " се отдръпна " и ще съобщи юздите на монархията на сина си принц Чарлз, когато навърши 95 години, твърди висшият кралски ко...
В навечерието на Деня на паметта, който във Англия се празнува на 11 ноември, кралицата постави букет от орхидеи и мирта на гроба, направени въз основа на нейния брачен букет, а също по този начин беше изслуша четене на молитва в памет на жертвите на войната.
Както отбелязва вестникът, за събитието Елизабет II избра черен костюм и прикрепи към гърдите си брошка под формата на маково цвете - знак на паметта на жертвите от Първата международна война и след това жертвите на всички въоръжени спорове от 1914 година насам. Във връзка с рестриктивните мерки, наложени в страната, тя добави тоалета си с черна защитна маска.
Daily Mail напомня, че тази година се навършва стогодишнината от погребението на незнайния войник в абатството. Дядото на кралицата, крал Джордж V, управлява тържественото събитие, водейки траура за млад мъж, чието тяло е донесено от северната част на Франция и заровено в Уестминстърското абатство на 11 ноември 1920 година Неидентифицираният боец въплъщава всички военни в страната, починали по време на Първата международна война.
През 1923 година майката на Елизабет II също постави своя брачен букет на гроба на боеца в памет на брат си Фъргюс Боуес-Лион, който умира в борбата при Лоос през 1915 година.
 Елизабет II навършва 94 (СНИМКИ) Елизабет II навършва 94 (СНИМКИ)
Британската кралица Елизабет II през днешния ден навършва 94 години. Рожденият ден на най-дълго управлявалия монарх на Англия, цели 68 годи...
Според Daily Mail от началото на пандемията, от съображения за сигурност, 94-годишната кралица на Англия е провела единствено няколко публични събития, прекарвайки по-голямата част от времето в резиденцията си със брачна половинка си, херцога на Единбург, принц Филип, който навърши 99 години през лятото.
Вижте още снимки 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР