За първи път пред съда говори задържаният за убийството на

...
За първи път пред съда говори задържаният за убийството на
Коментари Харесай

Съпругът на Евгения призна: Убих я, не беше умишлено

За първи път пред съда приказва арестуваният за убийството на 33-годишната Евгения, която беше открита в куфар. Орлин Владимиров призна, че е умъртвил своята брачна половинка, само че съобщи, че не било съзнателно, съобщи.

Окован с белезници, упрекнатият за гибелта на брачната половинка си, Орлин Владимиров призна, че на 13-ти октомври след сдърпване е умъртвил Евгения.

" Убих я. Седнахме да обядваме, скарахме се. Нещата ескалираха. Тя ме удари, сбихме се. Загубихме равновесие, залитнахме, паднахме и тя си удари главата в ръба на шкафа. Осъзнах се. Видях, че е безжизнена. Започнах да си представям по какъв начин дребната ще се върне от учебно заведение и ще види цялата сцена. Затова започнах да шетам с един моп ", описа той.

Владимиров отхвърли да отговори на въпросите какво се е случило по-късно.

Защитата му изиска да се изследва кръвта от шкафа, както и ексхумация на тялото, които да потвърдят думите му.
" Искаме пожизнен затвор без право на подмяна за двамата - и бащата, и килърът. Бащата е главен провинен килърът да извърши закононарушението. Дал му е мощ. Сутринта преди да я убият са ходили да гледат къде да я изхвърлят, единствено че доказателствата са дребни ", сподели майката на Евгения – Капка Чорбанова.

Версията на обвинявания се разминава и с признатата към този момент правосъдно здравна експертиза. Според нея Евгения е била удушена. Днес и тримата юристи на Владимиров отхвърлиха коментар и излязоха от правосъдната зала, обградени от правосъдна полиция.

Делото ще продължи на 20 октомври.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР