За първи път пред медии говори бащата на зверски убитите

...
За първи път пред медии говори бащата на зверски убитите
Коментари Харесай

Георги: За мен животът свърши

За първи път пред медии приказва бащата на свиреп убитите деца от Сандански. По думите на горският чиновник Георги Трайков майката на децата, Кристина Дунчева, не е можела да се грижи пълноценно за тях и е изпадала " в положения ". Той отхвърля всички обвинявания по негов адрес.

" Обожавах децата, аз ги къпех, с мен играеха с часове... Тя доста пъти е злобеела против децата, тъй като им обръщам доста внимание. Нямаше да приказвам, в случай че не беше цялата тая мръсотия, която околните и юристът й изляха върху мен и фамилията ми... Не ме оставиха да погреба и оплача децата си ", споделя в изявление за " Струма " бащата през сълзи.

Трайков споделя, че брачната половинка му се трансформирала след раждането на второто им дете: " Тя не можеше да се грижи пълноценно. След раждането на Ивон като че ли нещо стана с нея. Изпадаше в положения, като че ли нищо не я интересува. Лежи, яде, не поглежда децата. Затова ми е доста обидно от това, което чета и чувам по мой адрес.

Много пъти ми е казвала, че я е гняв, че обръщам толкоз внимание на децата ни, ревнуваше от тях. "

Той приказвал с  лекари, с околните й, със обществените служби, с служители на реда, защото осъзнавал положението й, само че от на никое място не пристигнала помощ.  Майка й и татко й по този начин жестоко се месиха в живота ни, че както е видно, унищожиха го. Но и нейния унищожиха. На 7 ноември с полиция съумях да си я взема от тях ", споделя Трайков. Той твърди, че тогава Кристина е била пребита от татко си.

" Имаше кръв по себе си, имаше оток под окото. Викнах полиция и си ги прибрах вкъщи. И след сходно нещо тези хора си разрешават мен да назовават принудител... Срам и срам, поругават паметта на децата ми ", споделя той.

Той съобщи, че по-скоро тя е тормозела него и децата. " Мълчал съм, тъй като не наподобява на един мъж да се оплаква от психическия гнет, на който бях подложен всекидневно. Изпаднеше ли в нейните положения, просто ставаше ужасно. Но никой не ми повярва, че тя има проблем. Оставиха ме напълно самичък. "

" През разум не ми е минавало, че е способна чак на такова безчовечие. Не мога да го проумея. Защо не се върнах по-рано, за какво не разбрах какъв звяр имам в къщата си, децата ми, децата ми погуби, мен умъртви. Не можете да си визиите по какъв начин боли, по какъв начин не ми се живее. Как се претърпява сходно нещо, кажете ", пита Трайков.

" За мен тя е мъртва ", изрично декларира той. " Тя е килърът на децата ми, какво мога да желая, какво мога да кажа. И какъв е този юрист, който по този начин необмислено лъжеше, плачеше. Каква беше тази гнусота за татко ми, че я нападал полово, хората са потресени от това безумство. Нищо повече не желая, нищо повече не мога да направя, за мен животът свърши оня ден. "

Боже, каква свирепост, от кое място сили у нея за сходно нещо. Не мога да допускам. Сякаш не съм тук, при децата съм. Жив ме погребаха ", споделя Георги.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР