За първи път от години Глория реши да повдигне завесата

...
За първи път от години Глория реши да повдигне завесата
Коментари Харесай

Глория повдигна завесата над личния си живот и показа тайнствения мъж, пленил сърцето й

За първи път от години Глория реши да повдигне завесата над персоналния си живот и да покаже кой е тайнственият мъж, завладял сърцето й. Чалга дивата показа фотография с господина от почивката им във Виена, а под нея заваляха пожелания постоянно да са толкоз влюбени. „ Страхотни сте! Много ви се веселя. Бъдете щастливи и безпределно влюбени “, „ Този по какъв начин ти отива “, „ Страхотна двойка “ са единствено част от мненията.
Дъщерята на певицата – Симона Загорова пък остана безмълвна, само че утвърди избора на майка си с три сърца, давайки ясно да се разбере, че мъжът до изпълнителката не е инцидентен почитател, зърнал я на разходка и изискал да се снима с нея.

Глория и очевидно по-младото й гадже са минали през доста тежка рецесия през последните месеци.
Опитват се да оправят връзките си с доста пътувания в разнообразни страни. Наскоро бяха на Малдивите, преди този момент в Гърция, където певицата има вила. Сега са решили да се разходя из Виена.
Явно нещата сред двамата са съществени, тъй като за първи път след края на връзката й с Илия Загоров примата на попфолка показва непосредственост с мъж. Повече от 14 години Глория ревностно криеше персоналния си живот, само че през днешния ден всичките й почитатели са безапелационни, че е наподобява доста щастлива с мачото до себе си.

Наскоро в медиите излязоха фотоси, които красноречиво потвърдиха, че Глория към този момент е разкрила летния сезон. Звездата на „ Пайнер “ се изнесе към вилата си в Гърция и побърза да показа фотоси от красивите пейзажи в южната ни съседка.
„ След като един път Ви омагьоса, морето ви държи в плен на чара си цялостен живо “, написа певицата под една от най-новите си изявления в Инстаграм.

Миналото лято певицата снима видеоклиповете си „ Добре пристигнала, скитнице “ и „ Не те давам “ край крайбрежията на Гърция. „ Избрахме Гърция, тъй като е доста плодородна за фотоси – неповторими места, заливи и не е толкоз показвана във видеоклиповете, а има изключително обаяние “, разкри тогава Примата на модерния фолк.
Глория показа фрагменти и с локация остров Тасос. Туристите постоянно го назовават Зеления остров, тъй като е същинско парченце от Рая. Там Глория посети и един от най-красивите гръцки манастири „ Архангел Михаил “, който дефинира като вълшебно място.
Припомняме, че предходната година певицата си купи малко, само че китно и първокласно имение в непосредствена непосредственост да един от най-известните курорти в Гърция – Кавала.
Инфо: Хотнюз

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР