За първи път от 4 години получи роля във филм,

...
За първи път от 4 години получи роля във филм,
Коментари Харесай

Защо Ванеса Редгрейв се оттегли от филм на собствения си съпруг

За първи път от 4 години получи роля във филм, откакто през 2017 година бе упрекнат в полово принуждение. Така той ще се завърне в киното, само че не в американското. Филмът носи името L'uomo Che Disegno Dio, или " Човекът, който рисува Бога ", и ще се снима в Италия. Режисьор е 79-годишният Франко Неро, който също и ще играе в него.  По първична информация във кино лентата щеше да взе участие и брачната половинка му, именитата Ванеса Редгрейв, за която Неро се ожени през 2006 година

84-годишната английска актриса обаче разгласи, че няма да взе участие във кино лентата, макар че е режисиран от брачна половинка й. Официалното известие до медиите, представено от американското списание The Hollywood Reporter, гласи:

„ Името на Ванеса Редгрейв се загатва в вести, свързани с актьорския състав на идния филм „ Човекът, който нарисува Бог “. Въпреки че имаше договаряния за включването й в плана, актрисата няма да се появи във кино лентата “. Не се оповестява причина за решението на Редгрейв.
               

Актрисата е носителка на най-престижните кино награди – Оскар,, Еми и награди от филмовия фестивал в Кан. Освен това е и политическа активистка, като по нейни думи революционната политика е нейната първа обич. Затова и фактът, че няма да взе участие във кино лентата с Кевин Спейси, бе признат като знак на митинг.
               

Междувременно режисьорът и неин брачен партньор Франко Неро показа насладата си от опцията да работи със звезда от ранга на Кевин Спейси. " Много съм благополучен, че Кевин се съгласи да взе участие в моя филм ", сподели Неро пред ABC News.  " Смятам го за страховит артист и нямам самообладание да стартираме фотосите. " Актьорът към момента не е коментирал идния си план. Все още не е ясно и по кое време ще стартират фотосите, нито по кое време да чакаме продукцията на огромен екран.
               

Засега знаем само, че Неро ще влезе в ролята на кьорав, който рисува своите модели единствено като слуша гласа им. Според първичната информация героят ще бъде упрекнат непозволено в полово принуждение, а Спейси ще играе детектив, претрупан с  тежката задача да потвърди невинността му.

Има и още... 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР