За първи път новакът Цитиридис ще се конкурира с ДългияИстинска

...
За първи път новакът Цитиридис ще се конкурира с ДългияИстинска
Коментари Харесай

ТВ война в 22,30 ч.

За първи път новакът Цитиридис ще се конкурира с Дългия
Истинска тв война ще има довечера, когато в 22,30 ч. стартира най-рекламираното шоу на бТВ - с Николаос Цитиридис. То би трябвало да попълни дупката в ефира на частната телевизия, откакто Слави Трифонов скъса контракта си с нея.

Днес за първи път новакът Цитиридис ще се конкурира с Дългия. За старт на шоуто си като първи посетител Цитиридис е избрал артиста Юлиан Вергов. По същото време в телевизия 7/8 шоу ще вършат Слави и Краси Радков като посетител в предаването ще е невероятният комедиант Димитър Рачков.

Причините гъркът да заложи на Вергов са  пристрастеността му към комедията и фактът, че първата огромна роля на артиста е в ефира на bTV, излиза наяве от „ Facebook “ страницата на „ Шоуто на Николаос Цитиридис “. Юлиан Вергов и Стефания Колева бяха в основните функции в първия ситком на bTV - „ Тя и той “. А във връзка присъединяване на артиста в новото вечерно шоу, екипът дава обещание „ по-различен, занимателен и напълно непредсказуем диалог “.

От 7/8 ТВ още в петък пратиха известие до медиите за по-специално и друго шоу на Дългия в понеделник. " Дали за първи път ще забележим Краси Радков и Димитър Рачков един до различен? Какво ще изиска Рачков от Слави и кой от двамата ще е стопанин на ефира ще забележим в понеделник от 22 часа ", анонсираха от 7/8 ТВ и накараха всички да гадаят дали Господарите се връщат на екран.

Гръцкият генезис на Николаос Цитиридис и името му към този момент се трансформира в мотив за многочислени смешки и закачки в обществените мрежи.

„ Гърците ни превзеха с изключение на с узо и море, и с ТВ стратегия. НАРОДЕ! “, „ Най-после грък да пристигна у нас, все ние - у тях “, „ DMS #ЕДНОПОСОЧЕНБИЛЕТЗАГЪРЦИЯ “, „ Гъркът, сбъднал американската фантазия в България “, „ Докато се опиташ да му прочетеш името и шоуто ще свърши “, " Не го знам кой е този Индивидис “, са единствено част от кодошите по адрес на водещия. Наричат го още „ Сиктиридис “ и „ Цикатридинис Супозиторис “.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР