За първи път на една сцена се появиха 10-те водещи

...
За първи път на една сцена се появиха 10-те водещи
Коментари Харесай

Дебат на претендентите на демократите за кандидат-президент на САЩ

За първи път на една сцена се появиха 10-те водещи кандидати на Демократическата партия за кандидат-президент на Съединени американски щати. По време на дебата в Хюстън те сблъскаха позициите си по съществени въпроси - какви бяха тематиките и кои са спечелилите и губещите - вижте.

Джули Пейс, политически анализатор: За първи път имахме опция да забележим десетте съществени кандидати на Демократическата партия за президент на една сцена. И този спор обясни, че имаме трио любимци - Джо Байдън, Елизабет Уорън и Бърни Сандърс.

Това са първите мнения за дебата в Хюстън. Една от главните тематики, които провокира бурни разногласия, беше опазването на здравето. Тя сподели мощно демократичните възгледи на сенаторите от Масачузетс и Върмонт - Елизабет Уорън и Бърни Сандърс, и много по-умерената позиция на някогашния вицепрезидент - Джо Байдън.
Джо Байдън, някогашен вицепрезидент на Съединени американски щати: Мисля, че би трябвало да помислим за спор за опазването на здравето. Знам, че сенаторът сподели, че е за Бърни, е аз съм за Барак. Мисля, че Обамакеър работеше.Елизабет Уорън, сенатор на Масачузетс: Ние изискуем доста на Президента Обама, който радикално промени опазването на здравето в Съединените щати. Как обаче да подобрим това? Вярвам, че в този момент би трябвало да създадем по този начин, че всички да имат здравни осигуровки.Бърни Сандърс, сенатор от Върмонт: В Съединените щати ние плащаме 2 пъти повече здравни осигуровки на човек в сравнение с канадците или в която и да било огромна страна по света. Да, само че американците не желаят да заплащат 2 пъти повече, а и там подсигуряват опазване на здравето за всички!
Контролът върху оръжията, климатичните промени и имиграцията бяха част от дискутираните тематики. Наблюдатели обаче означиха, че не е имало нито един въпрос обвързван с стопанската система. Почти всички 10 кандидати на сцената имаха своите мощни моменти. Според анализатори обаче неоспорим победител в словесната престрелка е Джо Байдън, който безапелационно води и съгласно социологическите изследвания.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР