„За първи път ГЕРБ има кмет на Пловдив и шестима

...
„За първи път ГЕРБ има кмет на Пловдив и шестима
Коментари Харесай

Здравко Димитров: Категорична победа в Пловдив – шест от шест районни кметове и кмет на община

„ За първи път ГЕРБ има кмет на Пловдив и шестима районни кметове. Битката не беше лека. Имахме доста срещи с жители, които сложиха проблемите си. Ще работим за тяхното решение и ще надграждаме хубавите неща “.

С тези думи стартира първата конференция на определения за кмет на Пловдив Здравко Димитров. На нея участваха и определените кметове на региони от ГЕРБ – Костадин Димитров на „ Тракия “, който завоюва още на първи тур, Георги Стаменов на „ Централен “, Костадин Язов на „ Южен “, Стоян Алексиев на „ Северен “, Иван Стоянов на „ Източен “ и Димитър Колев на „ Западен “.

Здравко Димитров благодари на всички гласоподаватели и на тези, които не отидоха до урните, като даде обещание да работи по този начин, че след четири години да успее да притегли и тях да гласоподават за ГЕРБ. Новоизбраният кмет на Пловдив благодари персонално на премиера Бойко Борисов за оказаното му доверие, което даде обещание да оправдае, оповестяват от пресцентъра на ГЕРБ.

Трите неща, с които ще се заеме Здравко Димитров - е да показа екипа си, да се одобряват ясни правила, които да бъдат спазвани, и с решение на казуса с трафика в града, който е доста неотложен. Той ще съблюдава и обещанието си за работеща приемна за жителите.



„ Здравко Димитров е осведомен с проблемите на Пловдив и влиза с летящ старт като кмет “, съобщи от своя страна актуалният кмет и регионален координатор на партията Иван Тотев. Той сподели още, че оставя общината в положително финансово положение и с подготвени планове за 200 милиона лв., които се надява да се продължат.



От своя страна членът на Изпълнителната комисия на ГЕРБ и депутат от Пловдив Менда Стоянова поздрави спечелилите и от името на националното управление на партията и разгласи тази победа за безапелационна – 6 от 6 районни кмета, най-голямото болшинство в Общинския съвет и кмет на града, спечелил с безапелационна преднина пред съперника си.

На конференцията участваха народни представители, членове на листата с общински съветници, членове и симпатизанти на ГЕРБ в Пловдив.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР