За първи път актрисата от Криминале“ говори за един от

...
За първи път актрисата от Криминале“ говори за един от
Коментари Харесай

Ума Търман с емоционална изповед за една дълго пазена тайна

За първи път актрисата от „ Криминале “ приказва за един от най-тежките интервали при започване на кариерата си. В есе за The Washington Post Ума Търман признава, че в доста ранна възраст е направила аброт, което дефинира като най-мрачната си загадка до момента. Повод за нейната прочувствена изповед е скандалният закон, признат в Тексас, който не разрешава абортите след шестата седмица на бременността. Тя може да бъде прекратена единствено при положение на " изключителна обстановка от медицински темперамент ", като не се вършат изключения при обезчестяване или блудничество.

„ Започнах актьорската си кариера на 15-годишна възраст, работейки в среда, в която постоянно бях единственото дете в стаята “, споделя звездата от Kill Bill. „ В късните си тийнейджърски забременях от доста по -възрастен мъж. Живеех в Европа, надалеч от фамилията си и таман започвах да работя. Не знаех какво да върша. Исках да запазя бебето, само че... “ Тогава Ума Търман се обърнала към родителите си, с цел да „ разиска опциите си “. „ Никога преди този момент не бяхме говорили за секс, беше за първи път и беше извънредно за всички нас. Те ме попитаха за статуса на връзката ми и ме предизвестиха за компликациите при развъждането на бебе сама и то като младеж “, спомня си актрисата.

Осъзнавайки, че няма да може да предложи „ постоянен дом “, защото е в самото начало на кариерата си, тя взема решение да приключи бременността в Германия. „ В кабинета на лекаря в Кьолн ми сложиха локална анестезия и направих аборт. Лежах будна на масата, до момента в който лекарят, доста благ човек, ми обясняваше всяка стъпка от процеса. Болеше извънредно, само че не се оплаквах. Толкова доста ме беше позор, че имах възприятието, че заслужавам тази болежка. “

Сега, на 51 години, Ума Търман е майка на три деца, от връзките й с Итън Хоук и по-късно с Арпад Бюсон. Актрисата споделя, че това тестване й е разрешило да порасне. „ Абортът, който направих като младеж, беше най -трудното решение в живота ми. Решение, което ме измъчваше тогава и към момента ме натъжава, само че това беше пътят към насладата в живота ми.

Изборът да не запазя тази ранна бременност ми разреши да порасна и да стана майката, която желаех и би трябвало да бъда “, продължава тя.

С признанието си Търман желае да вдъхне кураж на всички дами и девойки в Тексас, които се постанова да преминат през сходно тестване. Да не се срамят, да бъдат смели и да не разрешават някой различен да дефинира бъдещето им.

 
Звездите и техните най-лични самопризнания за майчинството

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР