За първи път Адел и Рич Пол бяха забелязани на

...
За първи път Адел и Рич Пол бяха забелязани на
Коментари Харесай

Признанието, което всички чакаха от Адел

За първи път Адел и Рич Пол бяха видяни на обществено място през юли 2021 година, когато отидоха дружно на баскетболен мач от NBA. Тогава източници разкриха, че двамата фактически се срещат.
 Адел още веднъж е почнала да пие
Адел и алкохолът - част поредна

А беше дала обещание, че е завършила с пиенето

Няколко месеца по-късно повече детайлности за връзката им даде самата певица. В изявление за Rolling Stone тя показа, че половинката ѝ е " необикновен " и " с отворено сърце ", а връзките им се развиват по най-лесния за нея метод до момента.

Миналата година пък за първи път се заприказва, че двойката се с сгодила, когато  бе видяна с диамантен пръстен на ръката си. А когато певицата на няколко пъти назова Рич Пол собствен брачен партньор, почитателите към този момент бяха съвсем уверени, че двамата даже са се оженили скрито.

И в този момент за това има ново удостоверение. Според Page Six 35-годишната  е издала, че се е омъжила по време на комедийно шоу, на което е участвала в Лос Анджелис в събота, 18 ноември.

Няколко очевидци са разказали, че комедиантът е попитал дали някой в публиката се е оженил неотдавна и  е извикала: " Аз ". Друг от присъстващите пък е допълнил, че цялата обстановка е била доста сладка, а певицата въобще не се е тормозила от това, че хората в близост я разпознават.
 Женени ли са Адел и Рич Пол
Женени ли са Адел и Рич Пол

Какво демонстрират думите на певицата

Page Six пишат, че са се свързали с представители на Адел за удостоверение на новината, само че към момента коментар от нейна страна няма.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР