За откриване на негативната и опасна енергия в дома има

...
За откриване на негативната и опасна енергия в дома има
Коментари Харесай

Изсмучете негативната енергия! Отървете се всичко лошо в живота си като сипете в буркан това

За разкриване на отрицателната и рискова сила в дома има голям брой техники. С този елементарен номер вие ще разберете бързо и с огромна акуратност. Едно от време на време разчистване на силата оказва помощ да се поддържа хармонията на къщата и всички членове на фамилията. На мястото, в което живеем, също по този начин се намират и нашите сили. Къщата е пространство на единение сред членовете на фамилията, тъй че силите на всички се намират на едно място. Нашите усеща, страсти и мисли освен излъчват избран тип сила, само че също по този начин и притеглят. Отрицателните сили може да се намират в дома по разнообразни аргументи. Членовете на фамилията са основните настоящи лица, макар че съседите или гости също могат да повлияят. Дори и завистта може да ни се отрази.

На първо място, значимо е да се проучва какво се случва в дома Ви. Често може проблемите да не идват от силите. Помислете малко и в случай че не намерите същинския корен на проблемите, по-късно пробвайте идващия трик:
Вземете чаша от изцяло транспарантно стъкло. Тя не би трябвало да има картинки, цвят или даже транспарантни фигури. Също по този начин имайте поради, че не може да я употребявате още веднъж. Ако имате опция, можете да си купите съд с тези характерности, които ще се употребяват единствено за тази цел.

– Покрийте 1/3 от контейнера с морска сол
– Напълнете 2/3 от контейнера с бял оцет или ябълков органически
– Долейте останалата една трета с чиста вода

Поставете в една стая на къщата, където мислите, че неприятните трептения са по-мощни. Тя може да бъде място, където получавате визити или където всички членове на къщата се съберат дружно и така нататък Сложете чашата в прикрит ъгъл и я оставете да престои там в продължение на 24 часа. Важно е, никой да не я мести през това време. На идващия ден наблюдавайте положението й.

Ако е като когато сте я оставили, тогава неприятните трептения не са в тази стая. Преместете я в друга стая и повторете процедурата. Ако забележите, че стъклото е като опушено, зацапано с цветове или оцветено в зелено, тогава ще би трябвало да се направи чиста сила. Всяко необичайно нещо, което се случва с чашата може да се дължи на енергийните проблеми. В този случай, изсипете наличието на чашата в тоалетната и пуснете водата. Измийте чашата добре, прибавете съставките още веднъж и повтаряйте процедурата в същата стая в продължение на 24 часа. Направете го толкоз пъти, колкото е належащо.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР