За осми пореден път разнообразие от фермерски вкусове ще зарадва

...
За осми пореден път разнообразие от фермерски вкусове ще зарадва
Коментари Харесай

Разнообразие от фермерски вкусове в Lidl

За осми следващ път многообразие от фермерски усети ще зарадва клиентите на Lidl. Тази събота и неделя магазинът на веригата на бул. „ Ген. Скобелев “ 62 А (Руски паметник) ще бъде хазаин на обичайния фермерски пазар, с който компанията продължава поддръжката си за дребните районни производители.

На паркинга на магазина, от 10:00 до 18:00, посетителите ще открият богато многообразие от млечни и месни артикули на „ Катарино “, „ Гигински манастир “ и на „ Вино и мезе “. Свежи сезонни плодове и зеленчуци и разнообразни усети сладка ще предложат „ Таткова градина “ от Сливенско и „ Фиго фрут “. Подправки от „ Луда Яна “, чай и билки от „ Алина “ и „ Клопатар “, мед от производителите Мария Петрова и Петър Иванов, сокове и нектари от „ Венец “, ядки и даже био фасул от земеделския производител Димитър Петров ще бъдат част от останалите фермерски оферти.

Събитието ще сложи край на поредицата фермерски пазари, които Лидл България провежда през годината в поддръжка на районните производители. Инициативата даде опция за реализация на продукцията на над 100 дребни аграрни производители.

Както и до момента, фермерският пазар ще се организира при съблюдаване на всички нужни ограничения против COVID-19. Технически уредник е „ Фармхопинг “ – онлайн фермерски пазар с над 100 ферми, произвеждащи чиста продукция, която е налична за хората от града през онлайн платформа.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР