За осми пореден път глобалната организация Superbrands връчи своите награди

...
За осми пореден път глобалната организация Superbrands връчи своите награди
Коментари Харесай

Наградиха водещи потребителски и бизнес марки в България с престижното отличие Superbrands


За осми следващ път световната организация Superbrands връчи своите награди за отличен брандинг на водещи потребителски и бизнес марки на българския пазар на тържествена гала в Sofia Event Center. На събитието беше показано и осмото публично издание, представящо пътя към триумфа и актуалните постижения на част от най-силните марки в страната, както и значимостта на техните социалноотговорни дела.

bTV Media Group за поредна година е измежду най-силните марки в категория " Медии – телевизия и радио "

За четвърти следващ път Superbrands присъжда и почетна премия за принос в промоцията на марката България по света. Тази година премията получи Българският отбор по художествена гимнастика, който за първи път завоюва златото на Олимпийските игри в Токио.

„ Със сигурност изданието Superbrands България 2021–2022 подсказва уроци, които маркетолозите би трябвало да научим, с цел да подобрим нашите маркетингови тактики и пазарните резултати за всеки съответен бранд “, показа проф. Веселин Благоев, дълготраен член на експертното жури – Борд на Superbrands Bulgaria.



„ Във времена на съществени трансформации задачата на световната стратегия Superbrands е да бъде необятна платформа за шерване на нови хрумвания, нови тактики и нова връзка “ – акцентира Мила Векова, представител на организацията за България.

Методиката на асортимент и оценяване на марките е универсална за всички 80 страни, реализиращи промоционалната стратегия Superbrands. Селективният развой се реализира на два стадия: посредством конфиденциално гласоподаване на членовете на самостоятелното експертно жури – Борда на Superbrands Bulgaria, и посредством национално гласоподаване на потребителите в интернет, осъществено в партньорство с водещия институт за пазарни изследвания GfK Bulgaria. Това дава опция експертното мнение да се прегледа паралелно с мнението на потребителите.



В процеса на оценяване специалистите и потребителите се управляват от дефиницията и критериите на международната организация за Superbrands – марка, която би трябвало да показва:

Качество: Символизира ли марката качеството на предлаганите артикули или услуги?

Надеждност: Ползва ли се с доверие марката, поддържа ли висок стандарт на продуктите или услугите?

Различие: Добре ли е позната марката в своя бранш? Успешно ли се разграничава от съперниците си? Притежава ли характерност и полезности, които я вършат неповторима на пазара?

Глобалната организация Superbrands дава право на квалифицираните марки да вземат участие в формалното издание за България за 2021–2022 година, както и да употребяват формалния знак на Superbrands в своите маркетингови връзки, с цел да покажат на потребителите и на сътрудниците си постигнатото високо самопризнание за отличен брандинг.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР