За осми път София Филм Фест“ гостува в града със

...
За осми път София Филм Фест“ гостува в града със
Коментари Харесай

Лятно кино под звездите в Кюстендил

За осми път „ София Филм Фест “ гостува в града със специфична селекция от филми. Това оповестиха от отдел „ Култура и духовно развиване “ към Община Кюстендил. Екипът на „ София Филм Фест “ продължава партньорството с Община Кюстендил в задачата публиката да се срещне със стойностни филми на огромен екран и навън.

Жителите и гостите на Кюстендил могат да гледат особено подбрани филми под звездите, в центъра на града, в шест кино вечери сред 21 юли и 25 август , киноманите ще имат опция да се насладят на кинолентите.

На 13 август ще има прожекция в „ Кино в театъра “. Входът е свободен. Тази вечер от 21:00 часа ще се прожектира филмът „ Как се научих да хвърча “. Това е най-новата творба на сръбския режисьор Радивое Андрич, добре прочут на българските фенове с шлагерите „ Светкавици “ и „ Когато порасна, ще стана Кенгуру “.

Проектът е основан по награждавания разказ на известната детска писателка Ясминка Петрович. Една видимо скучна почивка с две възрастни дами на идиличен средиземноморски остров се трансформира в скъпо прекарване за 12-годишната София – тя намира нови другари, получава първата си целувка, намира се още веднъж с от дълго време разграниченото си семейство и претърпява незабравими завършения.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР