За осма поредна година Сдружението на софийските мотористи организира мащабно

...
За осма поредна година Сдружението на софийските мотористи организира мащабно
Коментари Харесай

Дядо Коледовци яхват мотори из София в помощ на благотворителни каузи

За осма поредна година Сдружението на софийските мотористи провежда огромно коледно каране. Тяхна цел са подпомагането на разнообразни обществени дела, усмивките и празничния дух на софиянци.

Тазгодишното коледно каране следва на следващия ден. Мотористите ще бъдат преоблечени като Дядо Коледа, описа пред БНР Георги Янчев от " Sofia Riders ". Той уточни, че концепцията е взаимствана от мотористи от Плевен, които вършат такава самодейност от дълго време.

По думите му всяка година се усилват искащите както за огромното коледно каране, по този начин и в идеите. Янчев посочи, че не е нужно мотористите, които желаят да се включат, да са техни членове:

" Всеки е добре пристигнал. Изискването е да е облечен като Дядо Коледа, а за девойките - като Снежанка, както и да е с изрядно транспортно средство ".

В предаването " Преди всички " Георги Янчев обясни и каква е идеята тази година:

" Тази година, дружно със Сдружение " Да дарим усмивка ", с което работим, ще подкрепим онкоболните деца в УМБАЛ " Царица Йоана - ИСУЛ ".

Сборният пункт е на следващия ден в 11 часа пред НИМ в Бояна. " Оттам тръгваме в 12 часа по Околовръстния път, спускаме се през " Младост ", " Цариградско шосе ", стопираме на Патриарха и Витошка, където ще раздаваме лакомства на децата и ще украсим едно коледно дръвче ", означи той.

При влошена метеорологична конюнктура и превалявания обаче коледното каране ще бъде анулирано.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР