За осма година Европейската мрежа на службите на пътна полиция

...
За осма година Европейската мрежа на службите на пътна полиция
Коментари Харесай

ROADPOL организира Ден без загинали на пътя

За осма година Европейската мрежа на службите на пътна полиция ROADPOL провежда Ден без починали на пътя в границите на Дните на сигурността на пътя сред 16 и 22 септември с мото „ Остани жив! Пази живота! “ („ Stay alive and save lives “).

Тази година, 20 септември е избран за Ден без починали на пътя, като задачата е да се провеждат събития, с които да се разпространява главното обръщение за понижаване на жертвите при тежки пътнотранспортни катастрофи по пътищата на Европа и страната ни.

Запазвайки традицията от началото на акцията през 2016 година, Дните на сигурността на пътя за Република България – 2023 година, се организират под патронажа на министъра на вътрешните работи. Национален координатор на самодейността е Главна дирекция „ Национална полиция “.

Тази година страната ни е хазаин на главното събитие на акцията на ROADPOL-Дни на сигурността на пътя-2023 година и в тази връзка е проведена интернационална конференция по пътна сигурност, в която ще вземат участие представители от 27 страни.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР