За осигуряване на достъп до храни за специални медицински цели

...
За осигуряване на достъп до храни за специални медицински цели
Коментари Харесай

Какво ограничава достъпа до храните за специални медицински цели

За обезпечаване на достъп до храни за специфични медицински цели на деца и възрастни, какъвто все още не се дава, упорстват от съдружие Мостове и Национална мрежа за децата в писмо до институциите.

Подкрепени са от 24 неправителствени организации. Каква е задачата на самодейността и ще бъдат ли чути в това мъчно политическо време, ще питаме доктор Антоанета Тончева от съдружие Мостове. Тя е началник на генетична лаборатория в гр. Регенсбург, Германия.

***

След повече от 18 години един от най-усмихнатите гласове на Дарик се разделя с ефира на радиото. Теодора Симова слушахте през последните шест години в неделното предаване „ По-полека ".

В утринните часове до 11, когато на други честоти ви занимаваха с тежка политика, Теди ви показваше по какъв начин да забавите живота си и по какъв начин нещата могат да са „ по-високо, по-нагоре, повече, по-много, по-велико, по-красиво, малко по-такова…, опаковано, готово ”. Водеше в домовете си великани на духа или просто индивиди, а в изборните дни вместо мастити …-ози постоянно се намираше някой гъбар или пък козарка или просто житейски интелигентен човек.

И тъй като си говореше със слушателите с усмивка, макар че не всеки път действителният живот допуска това, няма по какъв начин раздялата с този ефир да е друга.



Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР