За опит за преврат на арабското управление е арестуван в

...
За опит за преврат на арабското управление е арестуван в
Коментари Харесай

Дидо от Биг Брадър: Обвиниха ме, че ще правя преврат в Дубай

За опит за прелом на арабското ръководство е задържан в Дубай Даниел Делчев. Това твърди самият той след мистериозното си завръщане, написа в. "България Днес “.

Той потъва вдън земя за повече от 10 месеца, откакто отпътува със своя другарка на екскурзия в Арабските емирства. Интерпол го пуска за търсене, след което е публикувана информация, че е арестуван дружно с още двама българи.

„ Тръгнах да диря татко си, който се оказа огромна съчка в арабския свят. Имах среща с шефа на неговата защита, когато ме обкръжиха 20 джипа и изскочиха командоси. Арестуваха ме, а обвиняването ми бе за опит за прелом. Искал съм да смъква тамошното държавно управление. Кой потегля да прави сходни неща по джапанки “, споделя риалити звездата.

Твърди, че полицията му е връчила всички документи на български, като измежду тях имало и негово досие в Държавна сигурност. По думите му агентурното му име е Пришълеца.

„ Учудих се от кое място имат тази информация за мен, а се оказа, че те са ме следили около татко ми “. Той и другите българи били наказани на по 10 години затвор. Според Даниел другите двама към този момент ги излежават, а той се измъкнал с връзки. Прокурорът, който му оказал помощ се оказал негов родственик – около татко му. „ Връчи ми паспорта и се прибрах в България “, твърди брадърът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР