За около 20 минути по-рано днес беше прекратено гласуването в

...
За около 20 минути по-рано днес беше прекратено гласуването в
Коментари Харесай

За около 20 минути беше прекратено гласуването в село Рилци

За към 20 минути по-рано през днешния ден беше прекъснато гласуването в благоевградското село Рилци, с цел да бъде осъществена инспекция по сигнал за възпрепятстване на изборния развой. След намесата на Общинската изборна комисия и полицията гласуването беше възобновено. Временно изпълняващият длъжността кмет на Кресна сезира основния прокурор и отхвърли да дерегистрира 360 от новорегистрираните поданици в общината.

С повече информация - вижте директното включване на Ирина Николова.

Рилци, Благоевград

Комисия е направила инспекция на 21 октомври, след което е поискала дерегистриране на жителите на Кресна, само че са получи отвод от кмета.

Днес право на глас имат над 5000 души, които избират сред петима претенденти за кмет. Около 40% е изборната интензивност към 13 ч.

Възстановено е и гласуването в село Рилци, откакто поданици на селото по-рано отхвърлиха да позволен до гласоподаване записаните там македонци с претекст, че те в действителност не живеят в селото.

В петричкото село Първомай щаб на претендент кмет е подал сигнал за пазаруване на гласове против сумата от 100 лева Сигналът се ревизира.
Още по тематиката Избираме кметове и общински съветници
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР