за обучение на ученици, студенти и всички, които имат

...
 за обучение на ученици, студенти и всички, които имат
Коментари Харесай

"Млад изобретател" - платформата, която прави инженерните науки интересни

" за образование на възпитаници, студенти и всички, които имат предпочитание да основават изобретения в областта на осведомителните технологии и инженерните науки.

“Една от нашите съществени цели е да представим инженерните науки по забавен и наличен метод , тъй че всеки новак в региона, да се възпламени да взе участие в основаването на хардуерни изобретения ”, споделя Костадин Недев - създател на платформата.

 Константин Недев В близкото минало това е било сложна задача, тъй като електронните устройства са се разработвали най-вече от опитни инженери и занимание фанатици . С развиването на технологиите обаче това към този момент не е толкоз комплицирано, а платформата оказва помощ за реализирането на сходни планове.

Освен уроци, платформата предлага на младите изобретатели и цялостен набор от особено подбрани хардуерни материали , като развойни платки, кутии, захранващи блокове и други, с които могат елементарно да си проектират и сглобят дребни авторски планове.

“За основаването на нашите планове използваме остарели електронни съставни елементи и към този момент употребявани пластмасови или железни кутии. Така младежите за първи път се сблъскват с главните правила за резистентност, стабилно развиване и кръгова стопанска система ”, добавя Костадин Недев.

Чуйте повече в диалога на Елмира Джома в звуковия файл .
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР