За обезщетение от 118 хиляди лв. осъди прокуратурата жената на

...
За обезщетение от 118 хиляди лв. осъди прокуратурата жената на
Коментари Харесай

Жената на Брендо осъди прокуратурата за 118 хиляди лв.

За обезщетение от 118 хиляди лева осъди прокуратурата дамата на кокаиновия крал Брендо - Моника Добринова! Тя ще прибере сумата за нелегално обвиняване, откакто бе упрекната по делото против група за пране на пари от наркотрафик. Това излиза наяве от решение на Софийския градски съд, написа „ България Днес “.

Половинката на Банев публично е разведена с него, само че съгласно осведомени раздялата им е единствено по документи.  Моника е подпукана още при започване на 2007 година като участник в незаконна тайфа дружно със брачна половинка си, сестра си Слава Дишлиева, вдовицата на убития през 2005 година Константин Дишлиев и доведения брат на Брендо Симов Карайчев.

Според обвиняването Банев и останалите трима са изпрали над 20 милиона от трафик на опиати. На първа инстанция Софийският градски съд осъди и четиримата, като Брендо получи 7 години затвор. След това апелативният съд оправда всички. Но Върховният касационен съд върна делото за ново следствие.  От повторно апелативните магистрати признаха Банев и Карайчев за отговорни единствено за присъединяване в незаконна група, която е била основана да пере пари, а Добринова и Дишлиева бяха оправдани. Последната инстанция удостовери решението, с което сестрите са оправдани, а Брендо получи 6 години затвор, а присъдата на брат му от 3 години бе променена в условна. 

Пред магистратите Добринова споделя за прекарванията си по обвиняванията, че е превеждала е нареждала преводи към „ private finance Union “ с пари които знаела, че са от дрога. Докато се точат процедурите Моника Добринова подава желае по закона за отговорността на страната и общините за вреди. Тя претендира за 200 хиляди лв. обезщетение за неимуществени вреди по отношение на водено против нея наказателно произвеждане, а също и 18 бона за адвокатски възнаграждения.

Едно от тях бил необятния медиен отзив . Доброто й име като почтен и безкористен човек бил опетнено и оправданието и не би могло да заличи напълно последствията от това. За определяне на всички обстоятелства по заведеното гражданско дело в правосъдната зала са разпитани бащата на Моника - предприемач Александър Добринов. Той споделя, че процесът се отразил зле на щерка му, че не може да се опише с думи. Била подложена на тормоз, плачела непрестанно, не можела да заспи, била на хапчета. Изпаднал в суматоха, че в случай че бъде наказана няма кой да гледа двете и деца. Зле се почувствала след първата присъда, която била неоправдателна. В момента положението й е леко усъвършенствано. За да потвърдите тегобите на Добринова проговаря и нейна другарка. Моника изпаднала в тежка меланхолия сега, в който е постановена неоправдателна присъда. Три нейни приятелки се редували да спят у тях, тъй като получава паник офанзиви в случай че няма някой към нея.  Моника се обаждала на приятелките си посреднощ да ги пита в случай че нещо се случи дали ще гледат децата й.

Моника изпаднала в суматоха в случай че някой се приближи по-близо до нея. Освен това доста познати се отдръпнали от нея от този момент и досега тя продължава да взима медикаменти. В  един интервал имал проблеми с цикъла,  имала психологични проблеми, ходила на психолог, показва приятелката Добринова.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР