За някои от способностите на човек може да се съди

...
За някои от способностите на човек може да се съди
Коментари Харесай

Какви способности показват пръстите на ръцете

За някои от качествата на човек може да се съди по дължината на пръстите му. За да се предскаже бъдещето на всеки, не е нужен хиромант. Достатъчно е да се вгледаме в ръцете си.

По разликата в дължината на показалеца и безименния пръст може да се съди за спортните триумфи и за дарбите в науките, за половата ориентировка и за влечение към някои болести.

Дължината на пръстите демонстрира триумфи на комерсиалното занятие. Брокерите с по-дълги безименни пръсти са спасявали повече пари на клиентите си на финансовата борса, в сравнение с брокерите с по-къси пръсти.

Смята се, че съотношението сред дължините на показалеца и безименния пръст зависи от количеството на мъжкия хормон тестостерон, който се получава още в утробата. Като цяло мъжете имат по-дълъг анонимен пръст, а дамите - по-дълъг показалец.

 Какви качества демонстрират пръстите на ръцете

Съотношение с по-дълъг анонимен пръст, в сравнение с показалец, най-често се среща при мъжете. Хората с дълъг анонимен пръст могат да се похвалят с триумфи на спортното занятие, изключително в бягането и футбола.

Децата с по-дълъг анонимен пръст като цяло демонстрират качества за науки, свързани с цифрите – математика, физика, които по традиция са приписвани на мъжката половина на човечеството.

Съотношение, при което дължината на показалеца е по-голяма от тази на безименния, е по-често срещано при дамите. Тази разлика демонстрира качества за учене и се свързва с образованието.

При хората с по-развити и по-дълги показалци са по-добре развити речевите привички и като цяло равнището на просветеност при тях е по-високо.

При дамите с хомосексуална ориентировка постоянно безименния пръст е по-дълъг, което приказва за съществуването на по-голямо количество тестостерон още от майчината вътрешност.

Точно противоположното се следи при мъжете-хомосексуалисти. При тях по-дълъг е показалецът, което е по-типично за женската половина на човечеството.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР