За новата учебна година в Бургас въведоха електронна система в

...
За новата учебна година в Бургас въведоха електронна система в
Коментари Харесай

Родители могат да избират и плащат онлайн храната на децата си в Бургас

За новата образователна година в Бургас вкараха електронна система в ученическите столове. Чрез платформата е-stol.com родителите могат да изберат и да платят седмичното обедно меню на децата си онлайн.

За да се възползват родителите от системата, първо би трябвало да създадат регистрация на електронния адрес на платформата, след което да открият и причислят едно или повече деца към профила си.

Йорданка Ананиева - зам.-кмет на община Бургас: Има всевъзможни благоприятни условия за възнаграждение - едната опция е посредством дебитна или кредитна карта да се заплати в платформата, другата е на място в стола - само че по-голямата част от хората, които употребяват е-stol, го употребяват и за заплащане, тъй като е елементарно и комфортно.
Извън главното меню, което се предлага в електронната система, е въведено и второ, различно, позволяващо еластичност в избора на обяд. Така от една страна онлайн платформата икономисва време на родителите, а от друга дава алтернатива за избор на ястия съгласно персоналните желания на всяко дете.

Миналата година платформата " електронен стол " бе стартирана пилотно в няколко учебни заведения, а в този момент към този момент обгръща всички образователни заведения в Бургас.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР